Πάμε cinema; Τι θα δούμε σήμερα 16/7 στις αίθουσες

Όλες οι νέες "κινηματογραφικές" αφίξεις.
Πάμε cinema; Τι θα δούμε σήμερα 16/7 στις αίθουσες



Κομεντί, δράμα και ταινίες μυστηρίου, βγαίνουν σήμερα στις αίθουσες. Εσύ τι θα προτιμήσεις;

Ένα Μικρό Χάος
Γιατί να τη δεις: Très romantique. Έρωτας στα χρόνια του Λουδοβίκου.

Υπόθεση: Μια κηπουρός - αρχιτέκτονας εξωτερικών χώρων, η Sabine De Barra αναλαμβάνει να κατασκευάσει τους εντυπωσιακούς τεράστιους κήπους του παλατιού των Βερσαλλιών, μια πολύ υπεύθυνη και σημαντική ανάθεση που θα την φέρει στο κέντρο των εξελίξεων του παλατιού, επί βασιλείας του Λουδοβίκου 14ου (Άλαν Ρίκμαν).

Απέναντί της, άσπονδος εχθρός της που βρίσκεται εκεί για να κάνει το έργο της όσο το δυνατόν πιο δύσκολο, στέκεται ο Andre Le Notre. 

Παίζουν οι Κate Winslet και Stanley Tucci.

 

Πώς να Κάνετε Έρωτα σαν Εγγλέζος 
Γιατί να τη δεις: Έτσι. Για να περάσεις ένα ανάλαφρο βράδυ.

Yπόθεση: Ο Brosnan υποδύεται έναν καθηγητή πανεπιστημίου στο Κέιμπριτζ που θα βρει τον δάσκαλο του, στο πρόσωπο της Salma Hayek, και θα αναγκαστεί να επαναπροσδιορίσει τη γεμάτη ερωτικές περιπέτειες ζωή του, αφότου αφήσει έγκυο την Jessica Alba, φοιτήτρια του στο πανεπιστήμιο και ετεροθαλή αδελφή της Hayek.

Του Τom Vogan.

 

Ο Κύριος Χολμς 
Γιατί να τη δεις: Για τη διαφορετική ματιά στον κόσμο του διάσημου ντετέκτιβ.

Υπόθεση: Το 1947, ένας ηλικωμένος πλέον Σέρλοκ Χολμς, επιστρέφει από ένα ταξίδι στην Ιαπωνία στο απομακρυσμένο παραθαλάσσιο σπίτι του, και περνάει το τέλος των ημερών του φροντίζοντας τις μέλισσες του. Μόνη του συντροφιά, η οικονόμος και ο νεαρός γιος της.

Παλεύοντας με τις δυνάμεις του μυαλού του που τον εγκαταλείπουν, ο Χολμς βασίζεται στο νεαρό αγόρι για να επαναφέρει τις αναμνήσεις της τελευταίας του υπόθεσης που τον έκαναν να παραιτηθεί. Αναζητεί απαντήσεις στα μυστήρια της ζωής και της αγάπης- πριν να είναι αργά.

Του Bill Condon.

 

Ted 2
Γιατί να τη δεις: Γιατί έχεις δει και το 1.

Υπόθεση: Πρωταγωνιστής και πάλι ο Mark Wahlberg στο ρόλο ενός αιώνιου έφηβου, ο οποίος, αυτή τη φορά, προσπαθεί να βοηθήσει τον λούτρινο "κεραυνοκολλητό" του όχι μόνο να παντρευτεί την σέξι "καλή" του, αλλά και να γίνει πατέρας. Μόνο που αυτό απαιτεί την αναγνώριση από το κράτος του Ted ως ατόμου με δικαιώματα.

Ένα ντελιριακό "παραμύθι" που συνδυάζει μοναδικά live action και CGI, αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους όσοι αρνούνται να αποχωριστούν το σκανδαλιάρικο παιδί μέσα τους!

 

 

Το Μπλε Δωμάτιο
Γιατί να τη δεις: Καλός γαλλικός κινηματογράφος.

Υπόθεση: Ενώ ανακρίνεται από τους αστυνομικούς, ο Ζιλιέν θυμάται την εξωσυζυγική σχέση του με την όμορφη Εστέρ και πως τα πράγματα οδηγήθηκαν στο να θεωρείται ύποπτος για φόνο. Χιτσκοκική, ιδιαίτερα ερωτική και ατμοσφαιρικά σκηνοθετική μεταφορά ενός μυθιστορήματος του Ζορζ Σιμενόν από τον πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη Ματιέ Αμαλρίκ.