Δείτε την Meryl Streep να τραγουδάει στην νέα της ταινία Into The Woods

Είναι η πρώτη φορά που η Disney μεταφέρει στον κινηματογράφο μιούζικαλ του Broadway και επέλεξε τα μεγάλα όπλα για να το καταφέρει.
Δείτε την Meryl Streep να τραγουδάει στην νέα της ταινία Into The Woods



Έχετε ακούσει ποτέ τον σύντροφο σας και τους φίλους του να λένε πως το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζεται με 22 παίκτες και κερδίζει πάντα η Γερμανία; Ε κάπως έτσι γίνεται και με τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί η Meryl Streep. Ακούς και βλέπεις μεγάλα ονόματα στο cast και στο τέλος θυμάσαι μόνο πόσο καταπληκτική ήταν η Streep.

Προβλέπω από τώρα ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί και με το Into the Woods, το μιούζικαλ από τον σκηνοθέτη Rob Marshall  (ο κύριος έχει σκηνοθετήσει ήδη τα Chicago και Nine) , το οποίο βασίζεται σε μιούζικαλ του Broadway και μπλέκει στην ίδια ιστορία διάφορους χαρακτήρες των παραμυθιών όπως την Σταχτοπόυτα, τον Τζακ και τη Φασολιά του, την Κοκκινοσκουφίτσα και τον Κακό Λύκο. Ένα πράγμα σαν το τηλεοπτικό Once Upon a Time, αλλά με τραγούδι. Και την Meryl Streep.

Το cast είναι πραγματικά τεράστιο. Εκτός από την Meryl εμφανίζονται οι Johnny Depp, Emily Blunt, James Corden, Anna Kendrick, Chris Pine. Στο νέο video που κυκλοφόρησε μόλις, βλέπουμε σκηνές από την ταινία, αλλά και τους ηθοποιούς να μιλάνε και κυρίως για πρώτη φορά να τραγουδούν και μας κάνει να περιμένουμε πως και πως την Πρωτοχρονιά, όταν και θα βγει η ταινία στις ελληνικές αίθουσες.