Πάμε σινεμά; Ποιες ταινίες θα τρέξω να δω αυτό το φθινόπωρο

Μόλις δεις τα trailer θα θέλεις να αρχίσουν οι βροχές!
Πάμε σινεμά; Ποιες ταινίες θα τρέξω να δω αυτό το φθινόπωρο



Ξέρω. Το φθινόπωρο δεν ήρθε ακόμα, προς το παρόν λέμε ότι είναι καλοκαίρι μιας και ο ήλιος καίει. Όμως θα έχεις διακρίνει στην ατμόσφαιρα μια μικρή μελαγχολία για τις διακοπές που τελείωσαν και τη σκληρή δουλειά που μας περιμένει.

Προσωπικά, για να αγνοήσω αυτή τη μελαγχολία κάθισα και σκέφτηκα όλες εκείνες τις ταινίες που θα απολαύσω το φθινόπωρο με ποπ κορν στο χέρι και αυτή τη φορά με τον τέλειο ήχο.  Ορίστε οι πρεμιέρες που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χάσω.

Για να περάσω μία βραδιά χωρίς πολλές σκοτούρες θα πάω να δω στις 8 Οκτωβρίου την ταινία «The Intern» με πρωταγωνιστές την Anne Hathaway και τον Robert DeNiro. Όσο για την υπόθεση; Ο 70χρονος συνταξιούχος Ben ξεκινάει να δουλεύει σαν εκπαιδευόμενος σε ένα online fashion website. Από εκεί και πέρα ελπίζουμε ότι η δημιουργός της ταινίας Nancy Meyers (The Holiday, Κάλλιο αργά παρά αργότερα) μας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

Όλο και κάπου θα έχει τύχει να σε παροτρύνουν να κάνεις κλικ για να δεις τον... αγνώριστο Johnny Depp. Ο λόγος είναι ότι ο ηθοποιός υποδύεται τον στυγερό εγκληματία της Βοστώνης Whitey Bulger στην ταινία «Black Mass». Κυκλοφορεί στις 15 Οκτωβρίου. 

Όταν μία ταινία έχει την υπογραφή του Danny Boyle (Slumdog Millionaire. Trainspotting, 28 Μέρες Μετά) τότε δεν μπορεί παρά να είναι εγγύηση. Ξέχνα τον Ashton Kutcher του 2013 να προσπαθεί αποτυχημένα να υποδυθεί τον ιδρυτή της Apple, Steve Jobs  σε μία μέτρια παραγωγή. Γιατί έρχεται ολόκληρος Michael Fassbender, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η Kate Winslet. Και είμαι 100% σίγουρη ότι θα γράψει ιστορία. Το «Steve Jobs» κυκλοφορεί στην Αμερική στις αρχές του Οκτωβρίου οπότε κάπου εκεί την περιμένουμε και στην Ελλάδα.

Τον Οκτώβριο περιμένουμε και την ταινία «Burnt» με πρωταγωνιστή τον Bradley Cooper. O λόγος που με κάνει να έχω περιέργεια είναι ότι τα ξένα media ήδη γράφουν πως είναι η μεγάλη ευκαιρία του για να πάρει το πολυπόθητο Όσκαρ. Ο γόης του Hollywood υποδύεται τον chef Adam Jones, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με ουσίες και προσπαθεί να ορθοποδήσει με το νέο εστιατόριο που ανοίγει.

Υπάρχει άνθρωπος σε αυτό τον κόσμο που δεν έχει σκοπό να δει τη νέα ταινία του James Bond; To «Spectre» είναι το must see του φθινοπώρου και στις 12 Νοεμβρίου κυκλοφορεί στους ελληνικούς κινηματογράφους. Μάλιστα, αυτή τη φορά έχουμε το μεγαλύτερο σε ηλικία κορίτσι του που ακούει στο όνομα Monica Bellucci. Δες ΕΔΩ την ανάλυση που κάναμε στο trailer του.

Οι Bradgelina ζουν ένα δράμα στο «By The Sea» που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο. Πρόκειται για τη νέα σκηνοθετική απόπειρα της Angelina Jolie και περιλαμβάνει ό,τι θα ήθελες για να ανέβει η αδρεναλίνη σου: Χαστούκια, κλάματα, σασπένς και οικογενειακά δράματα.

Εννοείται ότι στο χαρτί μου έχω σημειώσει την 19η Νοεμβρίου, τη μέρα που θα δω το φινάλε του «Hunger Games» και θα καμαρώσω την Κοτσυφόκισσα Jennifer Lawrence να συνεχίζει την επανάστασή της.

Αν έρθει στην Ελλάδα το Νοέμβριο, θα τρέξω οπωσδήποτε να δω το «The Night Before». Δεν είναι, όμως, ότι με συγκίνησε το στόρι της, μιας και όπως θα καταλάβεις μιλάει για τρεις φίλους που κάνουν reunion τα Χριστούγεννα. Σιγά την υπόθεση δηλαδή. Το θέμα είναι ότι σε αυτή την ταινία βρήκα τους συντελεστές του «50/50», μίας ταινίας που με έκανε να κλαίω σαν μικρό παιδί. Σκηνοθέτης ο Jonathan Levine και πρωταγωνιστές ο Seth Rogen και ο Joseph Gordon – Levitt. Επίσης, λένε ότι θα κάνει ένα πέρασμα και ο Kanye West.

Την ίδια περίοδο περιμένουμε και τον Eddie Redmayne να υποδύεται transgender Lili Elbe στην ταινία «The Danish Girl». Η ταινία, μάλιστα, είναι από τα χεράκια του βραβευμένου με Όσκαρ Tom Hooper, σκηνοθέτη των ταινιών «Οι άθλιοι» και «Ο λόγος του βασιλιά». 

Δες ΕΔΩ τις 10 ταινίες που θα σε κάνουν να αγαπήσεις τη Νέα Υόρκη.