Οι πρεμιέρες της εβδομάδας 24/9

Τα Minions επιστρέφουν!
Οι πρεμιέρες της εβδομάδας 24/9



Μπροστά στις Νύχτες Πρεμιέρας που ξεκίνησαν την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου (δες περισσότερα εδώ), οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας, μοιάζουν κάπως "φτωχές". Ωστόσο από αυτή την Πέμπτη επιστρέφουν τα Minions, ενώ δυο ακόμα περιπέτειες θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου.

Μinions
Γιατι να τη δεις: Γιατί είναι τόσο γλυκούλια αυτά τα Minions!

Υπόθεση: "Η ξεκαρδιστική διαδρομή των σκανταλιάρικων, μικροσκοπικών ζιζανίων από την εποχή της δημιουργίας της Γης προς τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '60 σε αναζήτηση νέου, δόλιου αφεντικού, μετά από, μεταξύ άλλων, τον Ναπολέοντα, το Δράκουλα, έναν Αιγύπτιο Φαραώ και τον φονικό δεινόσαυρο T-Rex.

Ένα μοναδικό ταξίδι στην Ιστορία, με τα MINIONS να υπηρετούν διάσημους «κακούς», κάνοντας κλασικά, αλλεπάλληλες γκάφες, ώσπου θα βρουν το μάστορά τους στο πρόσωπο της σατανικής Σκάρλετ. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι να βρεθεί ο Γκρου στο δρόμο τους"

Του Πιερ Κοφέν

 

Sicario: Ο Εκτελεστής
Γιατί να τη δεις: Πιστολίδι, drugs και FBI.

Yπόθεση: "Η πράκτορας του FBI Κέιτ Μέισερ, αφού κατάφερε να καταξιωθεί σε ένα ανδροκρατούμενο χώρο, αναλαμβάνει μια αποστολή υψίστης σημασίας. Στρατολογημένη από το μυστηριώδη Ματ Γκρέιβερ, εντάσσεται σε μια ομάδα κατά του κλιμακούμενου πολέμου των καρτέλ ναρκωτικών.

Με αρχηγό τον αινιγματικό Αλεχάνδρο, η ομάδα βρίσκεται στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικό με αποστολή να συλληφθεί ο πιο διαβόητος αρχηγός καρτέλ".

Του Ντενί Βιλνέβ (Enemy και Prisoners) με τους Έμιλι Μπλαντ, Τζος Μπρόλιν και Μπενίσιο Ντελ Τόρο.

Ο Λαβύρινθος: Πύρινες Δοκιμασίες
Γιατί να τη δεις: Γιατί σου αρέσουν οι αμερικάνικες, προβλέψιμες περιπέτειες φαντασίας.

Υπόθεση: "Στο νέο κεφάλαιο της επικής ιστορίας του «Λαβυρίνθου», ο Τόμας και οι σύντροφοί του αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη τους πρόκληση μέχρι τώρα: να ψάξουν για στοιχεία σχετικά με την μυστηριώδη και παντοδύναμη οργάνωση γνωστή ως Τμήμα Παγκόσμιας Καταστροφής (WCKD). Το ταξίδι τους τούς φέρνει στη Πύρινη Γη, ένα ερημικό τοπίο γεμάτο με αφάνταστα εμπόδια.

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με αντιστασιακούς πολεμιστές, τα μέλη της ομάδας τα βάζουν με τις κατά πολύ ανώτερες δυνάμεις του WCKD και αποκαλύπτουν τα σοκαριστικά της σχέδια για αυτούς".

Του Ουές Μπολ, με τους Ντίλαν Ο’Μπράιεν, Κάγια Σκοντελάιρο, κ.ά.

Δες εδώ τις 8 καλύτερες ταινίες του Stephen King που πρέπει να δεις