Φοβάσαι τους κανίβαλους; Έρχονται οι πιο εφιαλτικές ταινίες τρόμου

10 επιλογές για να μην ξανακοιμηθείς ποτέ.
Φοβάσαι τους κανίβαλους; Έρχονται οι πιο εφιαλτικές ταινίες τρόμου



Halloween έρχεται και εκεί στα ξένα έχουν πάθει αμόκ να βγάλουν όσο περισσότερες ταινίες τρόμου μπορούν. Έτσι, μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου θα έχουν κυκλοφορήσει οι 10 παρακάτω ταινίες ικανές να σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο τους. 

 

Pay the Ghost

Το στόρι: Ένας άντρας (ο Nicholas Cage) χάνει το γιο του σε μία ανεξήγητη εξαφάνιση. Η ζωή του καταρρέει και του γίνεται εμμονή να λύσει το μυστήριο. 

The Green Inferno

Το στόρι: Μία ομάδα φοιτητών μετά από ένα αεροπορικό ατύχημα βρίσκεται ξαφνικά σε μία ζούγκλα στο Περού. Εκεί θα συναντήσει μερικούς πεινασμένους κανίβαλους. 

A Christmas Horror Story

Το στόρι: Όλα συμβαίνουν παράλληλα το βράδυ των Χριστουγέννων. Μία οικογένεια φέρνει στο σπίτι ένα ασυνήθιστο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένα φοιτητικό ντοκιμαντέρ παίρνει μία ανατριχιαστική τροπή, το πνεύμα των Χριστουγέννων φέρνει το χάος και ο Άγιος Βασίλης αντιμετωπίζει τον διάβολο. 

The Final Girls

Το στόρι: Ένα κορίτσι που πενθεί ακόμα τη μητέρα του πάει με την παρέα της στον κινηματογράφο να δουν μία ταινία τρόμου. Ξαφνικά, βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην ταινία και πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους πάνω στο συγκεκριμένο είδος προκειμένου να επιβιώσουν. 

Knock Knock

Το στόρι: Δύο κορίτσια μπαίνουν στο σπίτι ενός ανυποψίαστου, ευτυχισμένου και παντρεμένου άντρα προκειμένου να τον αποπλανήσουν, να τον κρατήσουν όμηρο και να τον υποβάλλουν σε βασανιστήρια. 

Crimson Peak

Το στόρι: Μία συγγραφέας μετακομίζει με τον μυστηριώδη άντρα της και την αδερφή της, παρά τις ενστάσεις που μπορεί να έχει το φιλικό της περιβάλλον. Προσπαθώντας να ξεπεράσει μία οικογενειακή τραγωδία του παρελθόντος συνειδητοποιεί ότι το νέο της σπίτι είναι ένας ζωντανός οργανισμός. 

The Diabolical

Το στόρι: Μία single μητέρα βιώνει την παράξενη και μεταφυσική παρουσία ενός πνεύματος στο σπίτι της. Εκείνο αρνείται να φύγει και αναγκάζεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. 

The Last Witch Hunter

Το στόρι: Σε έναν κόσμο που οι μάγισσες ζουν ανάμεσά μας, ο Vin Diesel συνειδητοποιεί ότι τον έχουν καταραστεί να ζει στην αιωνιότητα. Αιώνες αργότερα βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία να αντιμετωπίσει τη μάγισσα που τον καταράστηκε. 

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse

Το στόρι: Μία ομάδα προσκόπων βρίσκεται αντιμέτωπη με την αποκάλυψη των ζόμπι. 

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Το στόρι: Μία οικογένεια ανακαλύπτει στο γκαράζ της μία παράξενη κάμερα που τους βοηθάει να έρθουν σε επαφή με υπερφυσικές δυνάμεις. Όσο προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο βιώνουν τον απόλυτο τρόμο. 

Δες ΕΔΩ τους πιο creepy κλόουν των ταινιών τρόμου.