H κινηματογραφική συνεργασία του αιώνα: Μαζί De Niro, Scorsese και Αl Pacino

Πώς να μην είναι αριστούργημα η ταινία;
H κινηματογραφική συνεργασία του αιώνα: Μαζί De Niro, Scorsese και Αl Pacino



Πριν από τρία χρόνια ο Robert De Niro είχε ανακοινώσει πως θα συνεργαστεί με τον Martin Scorsese για την μεταφορά του best –seller «I Heard You Paint Houses». Ο καιρός περνούσε, νέα δεν ακούστηκαν για την παραγωγή της ταινίας, ώσπου αυτά έφτασαν και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο: Στο cast θα βρίσκεται και ο Al Pacino!

Όπως αναφέρει το Digital Spy η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει άμεσα (μέσα στο 2016) ενώ η ιστορία αφηγείται τη ζωή του Φρανκ Σίραν, του γκάνγκστερ που ήταν μέλος του συνδικάτου του Τζίμι Χόφα, ενώ ο ίδιος δήλωσε πως ήταν εκείνος που τον σκότωσε!

«Προσπαθούμε να κάνουμε αυτήν την ταινία τα τελευταία χρόνια και νομίζω ότι θα γίνει. Η παραγωγή αρχίζει να ολοκληρώνεται με αργούς ρυθμούς, αλλά μάλλον τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2016. Είναι μια ταινία για ένα τύπο που ομολόγησε ότι σκότωσε τον Τζίμι Χόφα. Θα παίξω αυτόν τον χαρακτήρα και ανυπομονώ», δήλωσε ο De Νiro.

Ο Robert De Νiro και ο σκηνοθέτης Martin Scorsese είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στο Goodfellas, στο Taxi Driver, στο Raging Bull και στο Casino.

Αυτή δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που De Niro και Al Pacino θα συμπρωταγωνιστήσουν καθώς τους είχαμε δει μαζί στο Heat (1995) και στο Righteous Kill (1998).

Πώς να μην περιμένουμε τα καλύτερα με τέτοια συνεργασία;

Δες ΕΔΩ ποιοι είναι οι ηθοποιοί που ακούγονται για τον reboot του Scarface