Σα να μην πέρασε μια μέρα! Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της Bridget Jones

H Universal τρέλανε το twitter.
Σα να μην πέρασε μια μέρα! Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της Bridget Jones



Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που δεν λάτρεψε και δεν ταυτίστηκε με την Bridget Jones; Επόμενο είναι να είμαστε κατενθουσιασμένοι με την απόφαση της Universal να κάνει το comeback της αγαπημένης μας ηρωίδας στην ταινία με τίτλο «Bridget Jone’s Baby». 

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν ενώ η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα μέσω twitter την πρώτη φωτογραφία της Renee Zellweger, να φοράει το πουλοβεράκι της και να αγκαλιάζει ένα i-Pad. 

Αυτή τη φορά θα δούμε την 50άρα Bridget να είναι μαμά δύο παιδιών και να συνεχίζει τη δουλειά της στον τηλεοπτικό σταθμό της Βρετανίας. 

Φυσικά, εκεί θα είναι και ο αγαπημένος της Mark Darcy, κοινώς ο Colin Firth και για καλή του τύχη θα απουσιάζει ο Hugh Grant. 

Βέβαια, ρομαντική κομεντί χωρίς γόη δεν πάει πουθενά και εκεί είναι που εμφανίζεται ο Patrick Dempsey, τον οποίο θρηνούν ακόμα εκεί στο Grey’s Anatomy. 

Την προηγούμενη εβδομάδα, μάλιστα, ο σέξι ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του με location την Βρετανία γράφοντας ότι είναι σκέτη απόλαυση να δουλεύει κανείς με την Renee και τον Colin. 

Δες ΕΔΩ όσα μας έμαθε η Bridget Jones.