H Marvel αποκαλύπτει: όλες οι ταινίες που έρχονται τα επόμενα χρόνια

Avengers σε δυο μέρη, Captain America vs Iron Man και νέοι ήρωες έρχονται.
H Marvel αποκαλύπτει: όλες οι ταινίες που έρχονται τα επόμενα χρόνια



Συνήθως τέτοιες διαγαλαξιακές αποκαλύψεις γίνονται στην Comic Con του San Diego μπροστά στους die-hard fans να ζητοκραυγάζουν. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται ότι η Marvel δεν ήθελε κανένα άλλο fandom να αποσπά την προσοχή από τις ανακοινώσεις και τις επιβεβαιώσεις για όλα όσα έρχονται. Σ’ ένα event που ξεκίνησε στις 11 το πρωί, ο πρόεδρος του Marvel studio, Kevin Feige έκανε τις ευχές μας πραγματικότητα.

Αυτά είναι όσα πρέπει να γνωρίζετε για την 3η φάση των ταινιών Marvel  (αύριο μεθαύριο θα βρεθείτε σε μια συζήτηση για τον Doctor Strange, να μην ξέρετε τι να πείτε;).

Μάϊος 2015

Η 2η φάση ολοκληρώνεται με τους επόμενους Avengers: Age of Ultron και η ταινία θα περιλαμβάνει ενδείξεις για τις επόμενες.

 

Μάϊος 2016

Έρχεται ο Captain America 3 και παρά τις προσπάθειες του Feige να κερδίσει χρόνο (έδωσε στην αρχή τίτλο Serpent Society στην ταινία) στο τέλος του event αποκαλύφθηκε ότι όλα όσα ακούγαμε το τελευταίο διάστημα είναι αλήθεια. Η ταινία θα λέγεται Captain America: Civil War και θα βρίσκει τον Cap αντιμέτωπο με τον Iron Man.

Νοέμβριος 2016

Νέος ήρωας (για τις ταινίες) έρχεται και ονομάζεται Doctor Strange. Ο Strange είναι ένας καταπληκτικός χειρουργός που χάνει τα χέρια του σ’ ένα ατύχημα και ταξιδεύει στα πιο περίεργα μέρη της Γης για να μπορέσει να τ’ αποκτήσει ξανά. Πολύ μεταφυσικό και εφέ όπως δεν τα έχουμε δει ποτέ ξανά μας υποσχέθηκε ο Feige, αλλά δεν ανακοίνωσε επίσημα τον πρωταγωνιστή της ταινίας. Ωστόσο εδώ και αρκετές ημέρες γνωρίζουμε ότι αυτός θα είναι ο Benedict Cumberbatch.

Μάϊος 2017

Η ταινία ήταν κάπως ανάλαφρη και χωρίς νόημα ύπαρξης (πέρα από τα popcorn και την απόλαυση...εντάξει, μας αρκούν κι αυτά), αλλά πήγε πολύ καλύτερα απ’ όσο περίμεναν όλοι. Οι Guardians of Galaxy ήταν η πρώτη ταινία της  Marvel χωρίς τους ήρωες των Avengers και ήταν η επιτυχία του καλοκαιριού. Γι’ αυτό μεταφέρθηκε από τον Ιούλιο στον Μάϊο του 2017.

Ιούλιος 2017

Thor: Ragnarok. Το οποίο σημαίνει το τέλος όλων των πραγμάτων. Γενικά μια αισιοδοξία διακρίνεται σε όλες τις ταινίες των αρχικών ηρώων των Avengers.  To Ragnarok θα αλλάξει το σύμπαν του Thor, ακριβώς όπως έκανε και ο Captain America 2. Δηλαδή προβλέπεται να καταστρέψει τα πάντα.  Επίσης καταλαβαίνουμε ότι τα γεγονότα του Ultron θα σχετίζονται και με τον 3ο Thor. Στην ταινία επιστρέφει και ο Tom Hiddleston ως Loki.

Νοέμβριος 2017

Για πρώτη φορά στον κινηματογράφο έρχεται ο πρώτος μαύρος υπερήρωας, ο Black Panther.  Ήδη από το trailer των Avengers: Age of Utron είδαμε τα πρώτα στοιχεία του Panther. Ο Andy Serkis υποδύεται τον Klaw, που είναι κακός από το σύμπαν του Panther. Τον Black Panther θα υποδύεται ο Chadwick Boseman του Get On Up.

Ιούλιος 2018

Και για πρώτη φορά έρχεται ταινία Marvel με κύριο χαρακτήρα γυναίκα υπερήρωα. Νομίζαμε (κι ελπίζαμε ταυτόχρονα) ότι αυτή θα ήταν η Black Widow, αλλά έρχεται η Captain Marvel.  Την στολή της οποίας έχουν βάλει αρκετοί χαρακτήρες, αλλά στην ταινία θα δούμε την Carol Danvers, με ανθρώπινο και εξωγήινο DNA.

Νοέμβριος 2018

Κι άλλοι νέοι χαρακτήρες, αυτήν τη φορά οι Inhumans. Πρόκειται για μια βασιλική οικογένεια υπερ-όντων, με αρχηγό τον σιωπηλό βασιλιά τους Black Bolt, η φωνή του οποίου μπορεί να καταστρέψει μια ολόκληρη πόλη.

Μάϊος 2018 & Μάϊος 2019

Κι αυτά είναι τα μεγάλα νέα. Η 3η ταινία των Avengers θα γίνει δυο (ανάθεμα στον Peter Jackson και τις 3 ταινίες Hobbit του...ή πάλι καλά να λέμε). Τι ξέρουμε για τις ταινίες; Ότι θα συνεχίσουν τον Εμφύλιο Πόλεμο που θα έχει ξεκινήσει στον Captain America 3, ότι επιτέλους θα δούμε τον Thanos ως τον μεγάλο κακό (τον έχουμε δει ήδη στο τέλος των Guardians και τον υποδύεται ο Josh Brolin) και θα κλείσουν την 3η φάση της Marvel. Σύμφωνα με το σχέδιο της Marvel, το οποίο είχαν σκεφτεί από τη στιγμή που εμφανίζεται ο Nick Fury στο σπίτι του Tony Stark και του λέει ότι είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σύμπαντος.

Τι είναι ο Εμφύλιος Πόλεμος

Ένα από τα πιο εικονικά comic της Marvel, από τον Mark Millar, το οποίο κυκλοφόρησε το 2006 και ήθελε τους Iron Man και Captain America σε αντίθετα στρατόπεδα, παίρνοντας μαζί τους και τους υπόλοιπους υπερήρωες. Η αμερικανική κυβέρνηση θέλει όλους τους υπερήρωες να αποκαλύψουν την πραγματική τους ταυτότητα, ο Stark συμφωνεί και ο Cap είναι αντίθετος. Και κάπως έτσι ξεκινάει ο μεγαλύτερος πόλεμος στην ιστορία της Marvel.

Τι δεν μάθαμε

Καμία ταινία για τον Iron Man, ο οποίος βέβαια θα συνεχίσει να είναι μέρος της Marvel για 3 ταινίες. Ο Robert Downey Jr. εμφανίστηκε στο event και προφανώς οι δυο μεριές τα βρήκαν στα οικονομικά, αλλά για να τον δούμε σε νέα ταινία μόνο του θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το 2020. Και αν.

Καμία ταινία και για τον Hulk. Για κάποιο λόγο μετά τους Avengers και τον Mark Ruffalo ως Hulk κι επειδή είδαμε για πρώτη φορά καλό Hulk, πιστέψαμε ότι θα τον δούμε σε δική του ταινία. Απ’ ό,τι φαίνεται όχι, αλλά δεν αποκλείεται να εμφανίστεί σε οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες ταινίες.