Γιατί κανείς δεν είναι ικανοποιημένος με τον νέο Terminator της Daenerys Targarian

Μπορεί η Emilia Clarke του Game of Thrones να είχε την υποστήριξη των fans της όταν πήρε τον ρόλο της Sarah Connor, αλλά τώρα αντιμετωπίζει την οργή όλου του Internet.
Γιατί κανείς δεν είναι ικανοποιημένος με τον νέο Terminator της Daenerys Targarian



Ω,ναι. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να τα βάζεις με τους μύθους. Η μητέρα των δράκων θα έπρεπε να το γνωρίζει καλά πριν δεχτεί να γίνει μέρος της νέας τριλογίας του Terminator. Λίγες ημέρες πριν κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από την πρώτη ταινία στη σειρά, Terminator: Genisys, με τους 4 πρωταγωνιστές, Clarke, Jason Clarke (απλή συνωνυμία ), Matt Smith (ο ίδιος ο Doctor Who) και Jai Courtney (Divergent) να ποζάρουν στα εξώφυλλα του Entertainment Weekly με το πιο σοβαρό τους ύφος.

Και τότε άρχισαν τα όργανα. Για πρώτη φορά κυκλοφόρησαν πληροφορίες για το πως σκοπεύει να αλλάξει ό,τι γνωρίζουμε η νεά τριλογία. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η Sarah Connor δεν αντιμετωπίζει για πρώτη φορά έναν Terminator όταν ο Arnold Schwarzenegger επιστρέφει στον χρόνο για να την σκοτώσει. Αντιθέτως στην νέα ταινία έχοντας μείνει ορφανή από τις μηχανές, την μεγαλώνει ένας άλλος Τ-800 και την εκπαιδεύει στα όπλα.

Η απάντηση του Internet; ( Δηλαδή όλων των fans της τριλογίας) The hell; Ό,τι τι; Papa Terminator; Και τα λοιπά.

Καθόλου ικανοποιημένοι δεν έχουν μείνει ούτε από τις νέες φωτογραφίες, που θέλουν την μητέρα των δράκων, τον γητευτή των πιθήκων και τον 11ος γιατρό να βγαίνουν από διαφήμιση των 90s. Σε σημείο που ελπίζουν η ταινία αν βγει κατευθείαν σε DVD.

 

Μάθημα: δεν τα βάζουμε με το fandom.