Ποιοι διάσημοι κάνουν τις καλύτερες Matthew McConaughey μιμήσεις (video)

Με το Interstellar να βγαίνει στις αίθουσες θα έπρεπε να ανατρέχουμε στους καλύτερους ρόλους του Matthew, αλλά αυτό είναι πολύ πιο διασκεδαστικό
Ποιοι διάσημοι κάνουν τις καλύτερες Matthew McConaughey μιμήσεις (video)



Τον έχετε παρατηρήσει σε βραβεία και συνεντεύξεις να μιλάει με αυτόν τον πολύ τεξανό τρόπο, με εκφράσεις στο πρόσωπο και κινήσεις του κεφαλιού του σαν να ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε. Alright, alright, alright. Ο Matthew McConaughey πέρασε στην λίστα με τους «σοβαρούς» ηθοποιούς από πέρσι, κάτι με το Oscar του, κάτι με το True Detective, αλλά για πολλά χρόνια ήταν ο σχεδόν μαστουρωμένος ηθοποιός (το σχεδόν είναι τυπικό, πιστεύουμε στην απόλυτη αλήθεια της μετοχής) που έβγαζε συνεχώς την μπλούζα του στις ταινίες.

Αυτά και άλλα πολλά έχουν υπάρξει κατά καιρούς αφορμές για τους ηθοποιούς συνεργάτες του να τον μιμηθούν. Απολαύστε τους, με σειρά από τους μέτριους στους καλύτερους.

 Anne Hathaway

 Η κοπέλα με τα 1000 ταλέντα, δεν της ήταν δύσκολο να πιάσει κινήσεις του συμπρωταγωνιστή της στο Interstellar. 

Woody Harrelson

Ο καλύτερος του διδύμου, Woody Harrelson, είναι αρκετά χρόνια φίλος με τον McConaughey για να είναι τόσο πειστικός που αν κλείσεις τα μάτια σου κι απλά τον ακούσεις, θα νομίζεις ότι είναι ο ίδιος. 

Jim Carey

Αυτό είναι πρόσφατο. Πριν από λίγες εβδομάδες ο Jim Carey παρουσίασε ένα επεισόδιο του σατιρικού Saturday Night Live και στόχος τους ήταν η διαφήμιση του Matthew για το ( αυτοκίνητο) Lincoln . 

Kate Hudson

Αλίμονο αν η συμπρωταγωνίστρια του και το άλλο του μισό στις ρομαντικές κομεντί δεν τον ήξερε τόσο καλά. Come on Hudson! Θα μπορούσε να είναι η νικήτρια για το ποιος κάνει τον καλύτερο McConaughey αν δεν υπήρχε ο ...

Matt Damon

Love him! Δεν του το’χεις επειδή παίζει συνήθως σε δράματα και περιπέτειες, αλλά δεν σταματά ποτέ να μας εντυπωσιάζει με τις μιμήσεις του. Απόλυτη ατάκα «κύριε Soderbergh, νομίζω ότι σήμερα είναι η ευκαιρία να βγάλω την μπλούζα μου».