Όχι, δεν παρατά την υποκριτική η Angelina Jolie

Και ξέρω ότι πολλοί από εσάς δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα και να το έκανε, αλλά δεν ισχύει...προς το παρόν
Όχι, δεν παρατά την υποκριτική η Angelina Jolie



Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι συμμετοχές της Angie σε ταινίες έχουν μειωθεί αρκετά. Το οποίο δεν είναι καθόλου κακό. Αν είναι να παίζει σε μια ταινία τα δυο χρόνια και να βλέπουμε το Maleficent (το οποίο έκανε ρεκόρ εισπράξεων παγκοσμίως) και την Angelina Jolie στο μεγαλείο της, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Σκεφτείτε και την εναλλακτική: ο αντρούλης της έχει χάσει κάθε μέτρο και έχουμε φτάσει στο σημείο να βλέπουμε την καινούρια του ταινία κάθε εξάμηνο.

Αντιθέτως η Angie το έχει ρίξει στην σκηνοθεσία και παραδόξως είναι καλή. Δεν θα βάλω προσδιορισμό προς το παρόν, αλλά οδεύει προς το πολύ καλή. Και αυτός είναι ο λόγος που το Internet έχει σκάσει με θεωρίες για την “παραίτηση” της από την υποκριτική. Θεωρίες και φήμες τις οποίες απέρριψε η ίδια με δηλώσεις της.

«Βλέπω τον εαυτό μου να οδηγείται προς την σκηνοθεσία περισσότερο, αλλά έχω μερικές ταινίες ακόμα στις οποίες θέλω να παίξω. Κάποια projects τα οποία δουλεύω αρκετό καιρό και θα τα ολοκληρώσω πριν μεταφερθώ πλήρως στην σκηνοθεσία». Σημαίνει αυτό ότι θα τα παρατήσει εντελώς;

Πιστεύω πως όχι. Πάντα θα βρίσκεται ένα Maleficent ή ένα Salt στον δρόμο της ή ακόμα ένα By The Sea, την επερχόμενη ταινία της στην οποία σκηνοθετεί η ίδια τον εαυτό της, αλλά και τον Brad Pitt.