Μεγάλα τηλεοπτικά νέα για τις Nicole Kidman και Reese Witherspoon

Ή Reese Witherspoon και Nicole Kidman. Πραγματικά δεν ξέρω ποια να αναφέρω πρώτη
Μεγάλα τηλεοπτικά νέα για τις Nicole Kidman και Reese Witherspoon



Δεν είμαι σίγουρη ποιον να θεωρήσω ως τον κύριο υπεύθυνο, που ξαφνικά όλοι οι κινηματογραφικοί ηθοποιοί εμφανίζονται στην τηλεόραση σε κάποιο μικρό ή μεγάλο project. Θα το ρίξώ σ’ εκείνη που τα κάνει όλα πολύ πριν από τους υπόλοιπους. Στην Meryl Streep. Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια από τότε που η Meryl εμφανίστηκε στην μίνι σειρά του HBO για το Aids, Angels in America και μάλιστα σε διάφορους ρόλους. (Ένας από αυτούς, ένας ραββίνος).

Όπως και να’χει, όποιος κι αν είναι ο υπεύθυνος, η μόδα είναι μόδα και τώρα ακούμε όλο και μεγαλύτερα ονόματα να κάνουν μια στάση στην αμερικανική TV.

Οι δε Witherspoon και Kidman, Kidman και Witherspoon αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εμφανιστούν στην νέα μίνι σειρά, φυσικά του HBO, βασισμένη στο μυθιστόρημα Big Little Lies. Το αστείο είναι ότι οι δυο τους συνεργάζονται επειδή και οι δυο προσπάθησαν να πάρουν τα δικαιώματα για το βιβλίο.

Φαντάζομαι ότι οι δυο τους θα υποδυθούν τις δυο από τις τρεις μητέρες που βλέπουν την τέλεια ζωή τους να καταστρέφεται μέσα από έναν φόνο. Αν δεν έχουν τον τρόπο να αποφύγουν τις κατηγορίες, έχουμε την απάντηση και λέγεται «How to Get Away With Murder».