Έχεις όρεξη για θρίλερ; Δες το Ouija

Έχετε νιώσει ποτέ ότι ακόμα κι όταν κάποιος έχει πεθάνει, μπορείτε να του μιλήσετε; Αυτό υπόσχεται η νέα ταινία τρόμου Γουίτζι, βασισμένη στο επιτραπέζιο, μέσω του οποίου επικοινωνείς με τους νεκρούς.
Έχεις όρεξη για θρίλερ; Δες το Ouija



κατασκευάστηκε πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι το έχουν καταφέρει. Το έχετε δει πολλές φορές να αποτελεί καθοριστικό παράγοντα σε ταινίες τρόμου, αλλά είναι η πρώτη φορά που πρωταγωνιστεί σε μια.

Στην ταινία η νεαρή Λέιν και οι φίλοι της μένουν προσωρινά στο σπίτι της νεκρής φίλης τους Ντέμπι, η οποία αυτοκτόνησε με ένα σκοινί. Κάποια στιγμή ανακαλύπτουν ένα επιτραπέζιο Γουίτζι και η Λέιν επιδιώκει να επικοινωνήσουν με την Ντέμπι. Όμως σύντομα ανακαλύπτουν ότι το πνεύμα με το οποίο μιλούν δεν είναι αυτό της φίλης τους.

Πολλοί ήταν ενθουσιασμένοι με αυτήν την μεταφορά, αλλά από την στιγμή που κυκλοφόρησε στην Αμερική οι κριτικές είναι μάλλον απονθαρρυντικές, παρά τις καλές εισπράξεις. Θα μπορούσε να είναι μια ταινία τρόμου αντίστοιχη του Εξορκιστή, αλλά τελικά βλέπουμε μια ταινία του Χόλιγουντ, με σκηνές χωρίς ιδιαίτερη σημασία και χωρίς να μας αφήσει να δεθούμε με τους χαρακτήρες και να ανησυχήσουμε γι’ αυτούς. Ακριβώς όπως έκανε η Hasbro με όλες τις ταινίες βασισμένες στα παιχνίδια της, όπως τους Transformers και το G.I. Joe.

Το πιο χαρακτηριστικό που έχει γραφτεί για την ταινία είναι αυτό: « το Pictionary είναι πιο τρομακτικό»!