Αυτή είναι η σέξι οικογένεια του Christian Grey

Aποκαλύφθηκαν οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους της αδερφής, της μητέρας και του πατέρα του Christian Grey στο πολυαναμενόμενο 50 Shades Of Grey.
Αυτή είναι η σέξι οικογένεια του Christian Grey



Μία γεύση από το cast της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι» πήραν την Τετάρτη οι απανταχού φαν καθώς αποκαλύφθηκαν οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους της αδερφής, της μητέρας και του πατέρα του Christian Grey.

H Βρετανίδα τραγουδίστρια, συνθέτρια και ηθοποιός Rita Ora θα είναι η αδερφή του σέξι πρωταγωνιστή. Η κυκλοφορία των φωτογραφιών που η ίδια χαρακτήρισε «εκπληκτικές» μέσω του twitter της, μάλιστα συνέπεσε με τα 24α γενέθλιά της.

Στο ρόλο της μαμάς του Christian βρίσκουμε την Marcia Gay Harden η οποία είπε στην Huffington Post ότι οι σκηνές της δεν είναι σκανδαλώδεις: «Αν δεν βρίσκεσαι στο κόκκινο δωμάτιο του πόνου και της απόλαυσης όπου υπάρχουν γυμνές σάρκες και παιχνίδια του σεξ, η εμπειρία των γυρισμάτων είναι σαν να κάνεις οποιαδήποτε ταινία».

Όσο για τον κινηματογραφικό της γιο είπε: «Είναι πανέμορφος. Και είναι πολύ γλυκός. Κάνει surfing και περιστασιακά τραγουδάει Ιρλανδικά ποιηματάκια».

O μπαμπάς του Christian είναι ο Andrew Airlie.