Δείτε την Emilia Clarke του Game of Thrones στο πρώτο trailer του Terminator Genisys

Μας είχαν πει ότι θα δούμε μια διαφορετική ταινία και το εννοούσαν. Όλα έχουν αλλάξει
Δείτε την Emilia Clarke του Game of Thrones  στο πρώτο trailer του Terminator Genisys



Διαβάζοντας την πρώτη σύνοψη για την πρώτη από τις νέες ταινίες Terminator, δεν μπορείς παρά να αναρωτηθείς: τι στο καλό χρειάζομαι μια ακόμη ταινία Terminator όπου ο Kyle Reese ταξιδεύει στο παρελθόν για να σώσει την Sarah Connor από τον T-1000. Αλλά αφήστε το στο Hollywood να βρει για όλα μια απάντηση και να φροντίσει να μας τραβήξει στην ταινία που θα βγει το καλοκαίρι.

Νο1: η ταινία έχει πολύ Schwarzenegger. Εις διπλούν για την ακρίβεια, αφού ναι, υπάρχει ο πρώτος Terminator με την μορφή του Arnie που έχει σταλεί στο παρελθόν να σκοτώσει την Sarah, αλλά υπάρχει κι εκείνος ο Arnie που έχει σταλεί στο παρελθόν να την προστατεύσει. Αυτό κυρίες και κύριοι ονομάζεται mindf$#k.

No2: η Linda Hamilton έχει συνδεθεί τόσο πολύ με τον εικονικό ρόλο της Sarah Connor, που το casting του χαρακτήρα πρέπει να ήταν μεγάλος πονοκέφαλος για τους συντελεστές. Ποιος έχει όρεξη να ακούει τους fans να γκρινιάζουν για έναν ακόμα λόγο; Όμως η επιλογή της μητέρας των δράκων Emilia Clarke ήταν ιδανική, αφού ήδη από τις πρώτες εικόνες του trailer αποδεικνύει ότι είναι ηθοποιός γεννημένη για να καλύπτει τα fandoms. Το ότι είναι ο ένας από τους δυο πιο αγαπημένους χαρακτήρες του Game of Thrones, βοήθησε δεν μπορώ να πω.

Νο3: το παρελθόν το οποίο είδαμε μπροστά στις οθόνες μας να εκτυλίσσεται την δεκαετία του 80, δεν υπάρχει πια. Το οποίο περιμένω με περιέργεια να μας εξηγηθεί, αλλά θα παραδεχτώ ότι είναι καλύτερο καρότο για να δω την ταινία, από μια υπόθεση που θα συνέχιζε την ιστορία του Terminator Salvation.

 Νο4: εντάξει, να κάνουμε μια καινούρια ταινία, αλλά να μην αφήσουμε και τόσα αγαπημένα στοιχεία των πρώτων ταινιών να πάνε χαμένα. «I will back» και ο T-1000 υγρού μετάλου και μια ατμόσφαιρα που θυμίζει υπερβολικά τις ταινίες του Cameron.

Άρα το trailer την έκανε την δουλειά του και μας κέρδισε. Να δούμε τι θα γίνει και με την ταινία, η οποία θα  βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2015.