Η Disney αποκαλύπτει σε ποιες ταινίες έκρυψε τον Mickey. Μπορείς να τον βρεις;

Η αναζήτηση του κρυμμένου Mickey ξεκίνησε στα θεματικά πάρκα της Disney, όπου αρχιτέκτονες και σχεδιαστές έκρυβαν τη σιλουέτα του Mickey Mouse μέσα στη δουλειά τους.
Η Disney αποκαλύπτει σε ποιες ταινίες έκρυψε τον Mickey. Μπορείς να τον βρεις;



Οι έξυπνοι animators που έχουν δουλέψει σε μερικές από τις πιο γνωστές ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney έκρυβαν εδώ και χρόνια σε αυτές εικόνες του Mickey Mouse. Οι απανταχού fan του πιο αναγνωρίσιμου καρτούν όμως, φαίνεται ότι όλα αυτά τα χρόνια εξασκούσαν τα μάτια τους βρίσκοντας πού είναι κρυμμένος ο Mickey.

Η αναζήτηση του κρυμμένου Mickey ξεκίνησε στα θεματικά πάρκα της Disney, όπου αρχιτέκτονες και σχεδιαστές έκρυβαν τη σιλουέτα του Mickey Mouse μέσα στη δουλειά τους. Παρόλο που η Disney παρέμεινε για αρκετά χρόνια σιωπηλή για την ύπαρξη των κρυμμένων Mickey, ένα πρόσφατο post στο Oh My Disney blog αναβίωσε τις εικασίες για αυτό το μικρό δωράκι στους θαυμαστές του ποντικού.

Ο Mickey δημιουργήθηκε από τον Walt Disney και τον Ub Iwerks στο he Walt Disney Studios το 1928. Το δημιούργημα της Disney εμφανίστηκε πειραματικά στην οθόνη στο Plane Crazy, αλλά έκανε επίσημα το ντεμπούτο του στην ταινία μικρής διάρκειας Steamboat Willie το 1928. Έκτοτε, ο Mickey εμφανίστηκε σε παραπάνω από 130 ταινίες, ενώ δέκα από τα καρτούν ήταν υποψήφια για βραβείο Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων, με το Lend A Paw να κερδίζει το 1942. Το 1978, ο Mickey έγινε ο πρώτος χαρακτήρας cartoon που απέκτησε το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.

Είσαι έτοιμος για παιχνίδι; Βρες πού κρύβεται ο Mickey!