Ετοιμάσου: οι Brad Pitt, Ryan Gosling και Christian Bale μαζί σε ταινία

Αναπνοές. Βαθιές αναπνοές. Τόσα sexy αγόρια μαζεμένα στο σινεμά έχουμε πολλά χρόνια να δούμε και ίσως να είναι και η πρώτη φορά!
Ετοιμάσου: οι Brad Pitt, Ryan Gosling και Christian Bale μαζί σε ταινία



Μόλις βρήκαμε την επόμενη αγαπημένη σας ταινία. Το The Big Short, το οποίο προέρχεται από την εταιρία παραγωγής του Brad Pitt, Plan B, και θα έχει πρωταγωνιστές τρία από τα μεγαλύτερα αντρικά ονόματα του Hollywood. Brad Pitt, Ryan Gosling και Christian Bale θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί σε ταινία και όλοι έχουμε τον Pitt να ευχαριστούμε γι’ αυτό, αφού αποφάσισε ότι θέλει να υποστηρίξει την μεταφορά του best-seller βιβλίου του Michael Lewis, με τον πολύ διακριτικό και μικρό τίτλο «The Big Short: Inside the Doomsday Machine».

Η σπονδυλωτή ταινία θα αναφερθεί στα γεγονότα πριν την οικονομική κρίση και το πως ξεκίνησε στις τράπεζες και στις αγορές ακινήτων, όταν κάποιοι βρήκαν τρόπους να κερδίζουν από τους Αμερικανούς που δεν μπορούσαν να πληρώσουν τα χρέη τους.

Βέβαια η ταινία δεν προβλέπεται να ξεκινήσει άμεσα γυρίσματα, αλλά νιώθω ότι από δω και πέρα θα μαθαίνουμε συνεχώς νέα για την συνεργασία.

Τώρα, για να σκεφτούμε...Ποια συνεργασία ήταν καλύτερη; Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon στην τριλογία Ocean’s, George Clooney και Ryan Gosling στο The Ides of March ή αυτή;