Spider-Man: νέα ταινία με τη συνεργασία των Sony και Marvel

Το πιο aaaaaamazing πράγμα μόλις συνέβη - Marvel και Sony μαζί για το νέο Spider-Man!
Spider-Man: νέα ταινία με τη συνεργασία των Sony και Marvel



Μπορεί η εποχή να είναι γεμάτη βραβεία και εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά η μεγαλύτερη είδηση της εβδομάδας ήρθε από αλλού. Η Marvel και η Sony έκλεισαν συμφωνία να συνεργαστούν στην παραγωγή νέων ταινιών Spider-Man και ο άνθρωπος αράχνη θα μπορέσει επιτέλους να γίνει μέρος του σύμπαντος των Avengers.

Για όσους δεν γνωρίζουν, πολλά χρόνια πριν η Marvel δημιουργήσει τα Marvel Studios με σκοπό να γυρίζει μόνη της ταινίες με τους χαρακτήρες της, είχε πουλήσει τα δικαιώματα του Spider-Man και των X-Men στην Sony Pictures. Η εταιρία τα κατάφερε καταπληκτικά με τους X-Men, αλλά παρά την όποια εμπορική επιτυχία των 5 μέχρι στιγμής ταινιών Spider-Man, οι fans δεν ήταν ποτέ ικανοποιημένοι με τις ιστορίες και το ύφος του υπερήρωα. Για να μπορέσει όμως η Marvel να πάρει πίσω τα δικαιώματα θα έπρεπε να συμβεί ένα από τα δυο πράγματα: είτε να τους τα πουλήσει η Sony, κάτι που φαινόταν απίθανο αφού το studio έβγαζε τρελά λεφτά από τις ταινίες, είτε να μην γυριστεί ταινία για κάποια χρόνια, οπότε αυτομάτως τα δικαιώματα θα επέστρεφαν στην Marvel. 

Τελικά συνέβη το καλύτερο σενάριο και των δυο και οι εταιρίες συμφώνησαν να συνεργαστούν ώστε να επιστρέψει ο Spider-Man σπίτι του. Τι σημαίνει αυτό; Πρώτον ότι θα τον δούμε επιτέλους στους Avengers, αφού είναι σημαντικό μέλος τους στα κόμικ. Δεύτερον ότι θα δούμε καινούριο reboot περίπου στο 2017 και τρίτον ότι ο Andrew Garfield, ο πολύ χειρότερος του Toby Maguire Spider-Man δεν θα επιστρέψει. Και τέταρτον ότι η πιο πιθανή πρώτη εμφάνιστη του κυρίου με την κόκκινη και μπλε στολή θα συμβεί στην 3η ταινία Captain America: Civil War.

Και τώρα, ετοιμαστείτε. Γιατί σήμερα τα social media θα γεμίσουν με την είδηση.