50 Shades Of Grey: Απογοητευμένοι οι κριτικοί, ήθελαν περισσότερο sex

Δεν φαίνεται να χάρηκαν και ιδιαίτερα από το τελικό αποτέλεσμα οι κριτικοί που είδαν την ταινία.
50 Shades Of Grey: Απογοητευμένοι οι κριτικοί, ήθελαν περισσότερο sex



Μια μέρα έμεινε για να δούμε το 50 Shades Of Grey στις κινηματογραφικές αίθουσες και οι κριτικές δεν είναι και οι καλύτερες. Σύμφωνα με όσα έγραψαν οι κριτικοί το sex στην ταινία δεν είναι αρκετό ενώ κανείς δεν έχει… οργασμό!

Χαρακτηριστικά η Claudia Puig της USA Today αναφέρει: «Όσοι περιμένο καυτό και kinky sex θα απογοητευτούν. Λιγότερα από 15 λεπτά στα συνολικά 125 είναι sex. Ακόμη και τα γυμνά στην ταινία είναι πολύ συντηρητικά».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Lisa Schwarzbaum του Entertainment Weekly: «Στην ταινία δεν δείχνει κανείς τα… γεννητικά του όργανα. Ο Christian (Jamie Dornan) μέσα στο playroom φοράει διαρκώς το παντελόνι του. Κανείς δεν ιδρώνει στην ταινία, κανείς δεν έχει οργασμό».

Τα χειρότερα όμως ήρθα από την Εlizabeth Weitzman της New York Daily News: «Όποιος ξέρει από S&M παιχνίδια τότε θα του φανεί το playroom του Christian… vanilla! Ένα μαστίγιο εδώ, μια χειροπέδα πιο δίπλα, αλλά πραγματικά τίποτα σοκαριστικό».

Από την άλλη, η σκηνοθέτης της ταινίας Sam Taylor-Johnson είχε δηλώσει πως η ταινία θα είναι αρκετά σοκαριστική, όπως και οι πρωταγωνιστές Jamie Dornan και Dakota Johnson…