Έξω η Stewart, μέσα η Jessica Chastain για το sequel της Χιονάτης

Με πρωταγωνιστή τον Chris Hemsworth και τίτλο "The Huntsman"
Έξω η Stewart, μέσα η Jessica Chastain για το sequel της Χιονάτης



Δεν θέλω να κάνω spoilers, αλλά είμαι αρκετά σίγουρη ότι στο τέλος της Χιονάτης και του Κυνηγού, εκείνης όπου η Kristen Stewart βαριόταν να μας δείξει ότι μπορεί να παίξει κάτι άλλο εκτός από την Bella (γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί) νικήθηκε η Βασίλισσα Sharlize Theron. Οπότε, στο sequel της ταινίας αν κάποια περιμέναμε να απουσιάζει, αυτή ήταν η Theron και όχι η ίδια η Χιονάτη. Ξέρετε, η πραγματική πρωταγωνίστρια του παραμυθιού. Αλλά ο σκηνοθέτης, Rupert Sanders, αποφάσισε να μην επαναλάβει την βαρεμάρα της και την έβγαλε από την ταινία, που είναι prequel sequel. Τώρα βέβαια, μάλλον θα το μετανιώνει, δεδομένου ότι η Stewart έδωσε μερικές καλές ερμηνείες, με αποκορύφωμα την συμμετοχή της στο Still Alice, ως κόρη της βραβευμένης πια με Oscar, Julianne Moore.Όπως και να'χει, η ταινία έχει ένα άλλο μεγάλο όπλο. Ή να πω σφυρί; Τον Chris Hemsworth, ο οποίος ως θεός του Κεραυνού Thor έχει αποκτήσει το δικό του κοινό, που θα τον ακολουθήσει και στο The Huntsman.

Η τελευταία είδηση όμως που θέλει την Jessica Chastain να συμμετέχει στην ταινία, με άγνωστο προς το παρόν ρόλο, μας δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον. Κάτι μου λέει ότι η Chastain θα γίνει η βασίλισσα της Comic Con για το 2015 και αγαπημένη των geeks, και καθόλου δεν πρέπει να αναρωτιόμαστε για την επιλογή της. Γιατί σε αυτήν την χρονική στιγμή, περισσότερα έχει να χάσει η οσκαρική Chastain από την συμμετοχή της στην ταινία, παρά η ταινία. Αλλά στο παρελθόν μας έχει αποδείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνδυάσει μεγάλα blockbusters με ανεξάρτητες ταινίες. Και μάλιστα μπορεί άνετα να ξεχωρίσει με την ερμηνεία της, ακόμα κι όταν βρίσκεται μέσα σε εντυπωσιακές ταινίες όπως το Interstellar. 

Το Huntsman λοιπόν μόλις απέκτησε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα casts των τελευταίων χρόνων, με τους Chris Hemsworth, Charlize Theron, Jessica Chastain, Emily Blunt.