Ο Leonardo DiCaprio υποδύεται 24 προσωπικότητες και ξεχνάει το χαστούκι από την Margot Robbie

Τι τραβάει κι αυτός ο Leo για τις ταινίες
Ο Leonardo DiCaprio υποδύεται 24 προσωπικότητες και ξεχνάει το χαστούκι από την Margot Robbie



Ο μεγαλύτερος star του Hollywood παίρνει πολύ σοβαρά την δουλειά του. Γι’ αυτό και δεν μας κάνει καμία εντύπωση η αποκάλυψη της Margot Robbie ότι τον χαστούκισε σε audition για τον Λύκο της Wall Street και ύστερα πήρε τον ρόλο. Η ηθοποιός που βλέπει το όνομα της να ακούγεται όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα, θυμήθηκε την σκηνή που έκανε πρόβα με τον Leo κατά την διάρκεια της audition. “Σκεφτόμουν: έχεις κυριολεκτικά 30 δευτερόλεπτα και αν δεν κάνεις κάτι εντυπωσιακό, θα χάσει την ευκαιρία σου. Οπότε τον πλησιάζω αρκετά και σκέφτομαι να τον φιλήσω. Πότε θα ξαναβρώ την ευκαιρία να φιλήσω τον Leonardo DiCaprio; Αλλά την ίδια στιγμή το μυαλό μου σκέφτεται κάτι διαφορετικό και ...μπαμ. Επικράτησε απόλυτη ησυχία και εγώ πάγωσα”.

Προφανώς, τόσο ο Leo, όσο και ο Martin Scorsese εντυπωσιάστηκαν και η Robbie πήρε τον ρόλο. Και από κάτι τέτοια καταλαβαίνουμε ότι ο DiCaprio δεν έχει όρια όταν πρόκειται για τις ταινίες του.

Ακριβώς όπως θα συμβεί και στην επόμενη ταινία του, The Crowded Room, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του Daniel Keyes, The Minds of Billy Milligan και η οποία παρουσιάζει την πραγματική ιστορία του Milligan που δικάστηκε την δεκαετία του 70 για 3 βιασμούς. Ο Milligan ήταν ο πρώτος άνθρωπος που χρησιμοποίησε την αιτιολογία των πολλαπλών προσωπικοτήτων επιτυχώς για την δίκη του. Και γι’ αυτόν τον ρόλο ο DiCaprio θα υποδυθεί μέχρι και 24 διαφορετικές προσωπικότητες...Τι κάνει ο άνθρωπος για να πάρει επιτέλους ένα Oscar.