Tomorrowland:Το trailer της ταινίας που περιμένουμε πως και πως

Ο George Clooney είναι απίστευτα γκρινιάρης στο Tomorrowland
Tomorrowland:Το trailer της ταινίας που περιμένουμε πως και πως



Το περιμέναμε εδώ και μήνες. Από την πρώτη στιγμή που το Tomorrowland μπήκε στην «γραμμή παραγωγής» της Disney, οι συντελεστές κρατούσαν κάθε λεπτομέρεια του σεναρίου επτασφράγιστο μυστικό. Το φθινόπωρο ο ίδιος ο Clooney έκανε εμφάνιση έκπληξη στην Comic Con της Νέας Υόρκης και παρουσιάσε το πρώτο trailer της ταινίας, αλλά ελάχιστες σκηνές μας έδειχναν τι θα συμβεί.

Ξέραμε ότι ο χαρακτήρας του είναι ένα παιδί θαύμα, που μεγάλωνοντας έγινε γκρινιάρης και που κάποια στιγμή συνεργάζεται με την νεαρή Britt Robertson για να σώσουν την εναλλακτική πραγματικότητα του Tomorrowland.

Αλλά είναι το δεύτερο trailer της ταινίας, που μόλις έσκασε, που μας έκανε επιτέλους να ενθουσιαστούμε με κάτι που δεν είναι ούτε reboot παλιάς ταινίας, ούτε sequel.

Το Tommorowland είναι ένα μυστικό μέρος, όπου όλα είναι πιθανά. Όπως ο George Clooney να φωνάζει: «Φύγε από την αυλή μου»! , μια μπανιέρα να αποτελεί το τέλειο μέσο διαφυγής, ο House Hugh Laurie να είναι ο κακός που κυριαρχεί και μια κοπέλα που δεν φέρνει σε τίποτα στο μοντέλο: «Jennifer Lawrence – σωσίας του κόσμου» να φαίνεται το λιγότερο ενδιαφέρουσα στον κεντρικό ρόλο.