Ανακοινώθηκε η ημερομηνία εξόδου του Star Wars VIII και οι τίτλοι των spin off ταινιών

Ετοιμαστείτε για 3 χρόνια γεμάτα Star Wars
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία εξόδου του Star Wars VIII και οι τίτλοι των spin off ταινιών



Αν θες να ξυπνήσεις ένα τέρας, το κάνεις παρά τις ανησυχίες των φανατικών του θαυμαστών. Η Disney και η Lucasfilm έχουν μπει για τα καλά στην παραγωγή ταινιών Star Wars και αφού μας έχουν ξεσηκώσει (ενθουσιάσει δεν τολμώ να το πω ακόμα) με το 7ο επεισόδιο Star Wars: The Force Awakens, τώρα μας ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες που θα δούμε και το 8ο επεισόδιο, αλλά και τις δυο άλλες, εκτός franchise, ταινίες.

Στις 26 Μαίου 2017 θα δούμε το 8ο επεισόδιο, το οποίο θα γράψει και θα σκηνοθετήσει ο Rian Johnson . Ο Johnson έχει γράψει το Matrix των χίπστερς της δεκαετίας του ‘10 Looper, αλλά πραγματικά δεν έχει κάτι τίποτα άλλο άξιο λόγου και απορώ πως επιλέχθηκε ως διάδοχος του J.J. Abrams.  Fun fact: το Επεισόδιο VIII θα βγει στις αίθουσες ακριβώς 40 χρόνια (και μια ημέρα) μετά την προβολή του Επεισοδίου IV.

Οι άλλες δυο ταινίες βέβαια, που ουσιαστικά δεν ανήκουν στο franchise των Επεισοδίων, αλλά αποτελούν spin off ταινίες στο σύμπαν του Star Wars, μάλλον θα έχουν καλύτερη τύχη. Η πρώτη μάλιστα, με τίτλο Rogue και ημερομηνία προβολής τις 16 Δεκεμβρίου 2016,  έχει τον Gareth Edwards ως σκηνοθέτη. Ο οποίος με ένα πολύ κακό σενάριο στο remake του Godzilla, ήταν σχεδόν εντυπωσιακός σκηνοθετικά. Το ακόμα καλύτερο βέβαια για το Rogue είναι ότι θα πρωταγωνιστήσει η Felicity Jones της Θεωρίας των Πάντων.