H Τριλογία της Απόκλισης: Ανταρσία - Τέλεια μέρα για σινεμά!

Στην δεύτερη ταινία η ηρωίδα καλείται να συμβιβαστεί με την διάλυση της οικογένειάς της, προσπαθεί να ενισχύσει την επανάσταση, και να προστατεύσει την κοινωνία της!
H Τριλογία της Απόκλισης: Ανταρσία - Τέλεια μέρα για σινεμά!



Η δεύτερη ταινίας της Τριλογίας της Απόκλισης, με υπότιτλο Ανταρσία κάνει ταυτόχρονη παγκόσμια πρεμιέρα και υπόσχεται ότι η μάχη ανάμεσα στην ηγεσία και την ομάδα των επαναστατών, μόλις ξεκίνησε.
Στην πρώτη ταινία γνωρίσαμε τη φουτουριστική κοινωνία, όπου οι άνθρωποι χωρίζονται σε τέσσερις φατρίες, ανάλογα με ένα βασικό στοιχείο του χαρακτήρα τους. 
 
Υπάρχουν όμως και κάποιοι-ελάχιστοι- που δεν έχουν μόνο ένα χαρακτηριστικό, δεν ανήκουν σε μια μόνο ομάδα, δεν μπορούν να ελεγχθούν και έχουν την δυνατότητα να σκέφτονται μόνοι τους. Σε αυτούς ανήκει και η Τρις, η οποία άθελα της γίνεται η αιτία να ξεκινήσει μια επανάσταση.
 
Στην δεύτερη ταινία η ηρωίδα καλείται να συμβιβαστεί με την διάλυση της οικογένειάς της,  προσπαθεί να ενισχύσει την επανάσταση, και να προστατεύσει την κοινωνία της από την διάλυση που θα προκαλέσουν οι φατρίες. 
 
Η Τριλογία της Απόκλισης είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές νεανικών βιβλίων των τελευταίων ετών, και ήταν το σχέδιο της εταιρίας παραγωγής να βρεθεί ένας άξιος διάδοχος των ταινιών  Hunger Games, οι οποίες όμως έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα: την Τζένιφερ Λόρενς.
 
Και αυτήν την σύγκριση καλείται να αντιμετωπίσει συνεχώς η πρωταγωνίστρια της Απόκλισης, Σέιλιν Γούντλι. 
 
Οι συγκρίσεις και οι κακές κριτικές πάντως δεν έχουν επηρεάσει καθόλου την Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία παίζει τον κακό της ταινίας και μάλιστα το διασκεδάζει.  Μαζί τους και ο ελληνο-βρετανός πολύ όμορφος και πολύ ανερχόμενος Τεό Tζέιμς.
 
Δες ΕΔΩ όλα όσα θέλεις να μάθεις για τον σέξι πρωταγωνιστή.