Ποια είναι τα σχέδια του Robert Downey Jr. για τον Iron Man

Θα εμφανιστεί στο Captain America 3, πότε θα αφήσει τη στολή του και για πόσα χρήματα θα συνέχιζε επ’ άπειρον.
Ποια είναι τα σχέδια του Robert Downey Jr. για τον Iron Man



Από χθες το βράδυ το ίντερνετ συζητά ένα πράγμα: αν και πως θα επιστρέψει ο Robert Downey Jr. με τη στολή του Iron Man στις επόμενες ταινίες της Marvel. Φυσικά είναι ήδη γνωστό ότι όλοι οι Avengers βρίσκονται σε διαδικασία γυρισμάτων για τη δεύτερη ταινία, που θα λέγεται Avengers: The Age of Ultron και θα βγει στις αίθουσες νωρίς το καλοκαίρι του 2015. Το ζήτημα είναι τι θα γίνει μετά, δεδομένου ότι ο Downey Jr. έχει παίξει ήδη σε τρεις ταινίες Iron Man και σε συνέντευξη του στον David Letterman αρνήθηκε ότι υπάρχουν σχέδια για τέταρτη ταινία.

Για όσους το θυμούνται, έχουμε περάσει ήδη ένα «πόλεμο» διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον ηθοποιό και τη Marvel για την αμοιβή του. Στις τέσσερις ταινίες έχει βγάλει 4 δισ. Δολάρια!

Από χθες το βράδυ λοιπόν ακούγεται συνεχώς ότι ο Iron Man θα εμφανιστεί στην τρίτη ταινία Captain America και μάλιστα η ιστορία τους θέλει να βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα και να ξεκινούν τον Εμφύλιο Πόλεμο. Ο Εμφύλιος θέλει τον Cap και τον Iron Man να διαφωνούν για το κατά πόσο θα πρέπει οι υπερήρωες να δηλώσουν την ύπαρξη τους και τις δυνάμεις τους στην Αμερικανική κυβέρνηση και να ξεκινούν κυριολεκτικό πόλεμο ανάμεσα σε όλους τους υπερήρωες.

Το ζήτημα είναι ότι ο Downey Jr. έχει συμβόλαιο για έξι ταινίες ως ο Iron Man, έχει κάνει ήδη τις τέσσερις κι αν επικρατήσει αυτό το σενάριο, το συμβόλαιο του θα ολοκληρωθεί στον τρίτο Captain και όχι στους τρίτους Avengers. Το οποίο σημαίνει ότι θα έχει τη δυνατότητα να ζητήσει τα 50 εκ. που θέλει ως αμοιβή για να συνεχίσει.