Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Τζόυς Ευείδη και Σάκη Τανιμανίδη

Συντονίσου στις 6 μμ στον ΣΚΑΪ!
Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Τζόυς Ευείδη και Σάκη Τανιμανίδη



Aυτό το Σαββατοκύριακο θα κάτσουμε σπίτι, για να δούμε Join Us! Διότι θέλουμε να μάθουμε να φτιάχνουμε λαχταριστές συνταγές, να αποκτήσουμε extreme εμπειρίες και να μάθουμε πράγματα που δεν ξέραμε για τους αγαπημένους μας celebrities και άλλα πολλά.

Πιο αναλυτικά: 

Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθονται τρεις ξεχωριστές γυναίκες. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μιλάει για τη ζωή στα 50 και για την απόλυτη αγάπη που ζει. Η Τζόυς Ευείδη δηλώνει ότι θεωρεί «αηδιαστικό» να μιλάει για την προσωπική της ζωή και εξηγεί για ποιο λόγο πήγαινε κάθε 6 μήνες να πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Η Νάντια Μπουλέ περιγράφει πώς αντιμετωπίζει  τις σχέσεις στα 30 της αλλά και τι της έμαθε ο χωρισμός των γονιών της. 

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συναντάει τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο παρουσιαστής του World Party περιγράφει πώς είναι η ζωή με ένα backpack στους ώμους, απαντάει στις φήμες για το αν η εκπομπή του θα σταματήσει και δηλώνει πώς η αναγνωρισιμότητα έκανε καλό στις ερωτικές του κατακτήσεις. 

Ζούμε 20 χρόνια χωρίς το πιο «λαμπρό αστέρι». Ο Λευτέρης Λαμπράκης παρουσιάζει ένα σπάνιο υλικό από τη ζωή, τις ταινίες και το τέλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη.
Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει έναν συγκλονιστικό χαλβά, με λεμόνι, μέντα και λευκή σοκολάτα.

Πηγαίνουμε στο Πόρτο Ράφτη και κάνουμε μίνι διακοπές. Γιατί ακόμα και στους κοντινούς από την Αθήνα προορισμούς, βρίσκουμε τρόπους να περνάμε τέλεια. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το καλοκαίρι! Γεμίζουμε το νεσεσέρ μας με τα προϊόντα που χρειαζόμαστε για να είμαστε προστατευμένες από τον ήλιο και όμορφες. 

Και μετά, πάμε για wake board και wake surf, γιατί θέλουμε να αθλούμαστε διασκεδάζοντας.

Βρίσκουμε τους τρόπους να απαλλαγούμε αποτελεσματικά από τα κουνούπια και έτσι τα παιδιά μας περνούν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Ανεβάζουμε αδρεναλίνη και ζούμε την πιο συναρπαστική εμπειρία. Κάνουμε skydiving. Χαλαρώνουμε και διασκεδάζουμε κάνοντας ελεύθερη πτώση για ένα λεπτό. 

Μιλάμε για ιατρικά θέματα που μας ενδιαφέρουν. Αντιμετωπίζουμε τη νεανική αρθρίτιδα και τη στυτική δυσλειτουργία.

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!