Σήμερα είναι η παρουσίαση βιβλίου Τα Ένοχα Μυστικά Του Καθρέφτη

Της Ηλιάνας Μαρού (γιατί ακόμα γίνονται όμορφα πράγματα στην πόλη)
Σήμερα είναι η παρουσίαση βιβλίου Τα Ένοχα Μυστικά Του ΚαθρέφτηΣήμερα, την πρώτη ημέρα του Ιουλίου, θα γίνει η παρουσίαση βιβλίου της Ηλιάνας Μάρου στο Saint's Bar, στο Μαρούσι. Ο τίτλος αυτού; Τα Ένοχα Μυστικά Του Καθρέφτη.

"Η ευτυχία της Νάντιας γκρεμίζεται ένα πρωί, όταν από τη μια στιγμή στην άλλη βρίσκεται κατηγορούμενη και οδηγείται στη φυλακή. Ο Παύλος, το μοναδικό της στήριγμα, εξαφανίζεται. Οι εφιαλτικές μέρες της ζωής της στη φυλακή σύντομα τελειώνουν με τη βοήθεια του αστυνόμου Χρήστου Χανιωτάκη, του μοναδικού ανθρώπου που πιστεύει στην αθωότητά της. Βγαίνοντας από τη φυλακή προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Πόσο εύκολο είναι να τα αφήσει όλα πίσω της και να προχωρήσει; Πόσο σκοτεινή μπορεί να είναι μια ανθρώπινη ψυχή; Τι μυστικά μπορεί να κρύβει ένας καθρέφτης;Ένα παρελθόν, ένα παρόν και ένα προσδοκώμενο μέλλον έρχονται σε σύγκρουση! Ένα αστυνομικό, ψυχολογικό θρίλερ που κόβει την ανάσα".

Η Ηλιάνα Μάρου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Μάρκετινγκ και Χρηματοοικονομικά και μιλάει τρεις ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά, Ρουμάνικα. Εργάστηκε σε τηλεοπτικό σταθμό στην παρουσίαση ψυχαγωγικού προγράμματος, σε ραδιοφωνικό σταθμό στη σύνταξη δελτίων ειδήσεων και συνεντεύξεων καθώς και στις δημόσιες σχέσεις στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια Ψυχολογίας και Κινηματογράφου (σενάριο, σκηνοθεσία).

Για το βιβλίο Τα Ένοχα Μυστικά Του Καθρέφτη, θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Χρήστος Αξελος και ο νομικός Αθανάσιος Κοσμόπουλος, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Λία Δαλιάνη.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αγγελάκη.