Σου αρέσουν οι απαγορευμένες αγάπες; Τότε διάβασε αυτές τις ιστορίες!

Μην φανταστείς απλές αισθηματικές ιστοριούλες!
Σου αρέσουν οι απαγορευμένες αγάπες; Τότε διάβασε αυτές τις ιστορίες!



H ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας μπορεί να αποτελεί μια κλασσική ιστορία απαγορευμένης αγάπης που αφορά δυο κατατρεγμένους εραστές αλλά ωστόσο δεν είναι και η μοναδική. Υπάρχουν άπειρες μοντέρνες ιστορίες εξίσου έντονες που δημιουργούν εκρηκτικά συναισθήματα όπως αυτή του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ. 

Εάν βρίσκεις ενδιαφέρον σε ιστορίες όπου περιπλέκονται καθηγητές που ερωτεύονται μαθήτριες, άντρες που ερωτεύονται παντρεμένες τότε οι παρακάτω ιστορίες θα διεγείρουν την ερωτική φαντασία σου και θα σου δώσουν την ίντριγκα και το suspence που χρειάζεσαι!

1. Slammed, Colleen Hoover
Εάν έχεις παρακολουθήσει Pretty Little Liars τότε σίγουρα θα σε έχει συνεπάρει η σχέση μεταξύ Aria και Ezra. Ιδανική ιστορία για εσένα είναι η παρακάτω. Ένα κορίτσι στην εφηβεία του προσπαθεί να διαχειριστεί τον θάνατο του πατέρα της. Όταν όμως συναντά τον γοητευτικό καινούριο γείτονα όλα αλλάζουν. Υπάρχει μια χημεία μεταξύ τους ανεξήγητη που εκδηλώνεται με την πρώτη ματιά. Όλα φαίνεται να αλλάζουν προς το καλύτερο...μέχρι που ανακαλύπτει πως ο γείτονας που είναι ερωτευμένη είναι ένας από τους καθηγητές στο σχολείο της!

2. Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας, Colleen Mccullough
Η ιστορία αγάπης ανάμεσα σε έναν καθολικό παπά και μια απλή κοπέλα θα σε ταράξει συναισθηματικά! Διαδραματίζεται το 1915 στην Αυστραλία και αν σου αρέσει το μυστήριο και η ίντριγκα αυτό θα γίνει το αγαπημένο σου βιβλίο. 

3. The truth about forever, Sarah Dessen
Αυτό το βιβλίο έχει γίνει bestseller στη Νέα Υόρκη γι΄αυτό να ξέρεις πως πρόκειται να διαβάσεις μια συναρπαστική ιστορία. Πρόκειται για μια κοπέλα που υποφέρει από το χαμό των γονιών της, την απόρριψη από το αγόρι της και τις περίεργες φιλίες που έχει αναπτύξει. Ωστόσο όμως συναντά απροσδόκητα ένα αγόρι που θα της αλλάξει όλη τη ζωή.Το βιβλίο αυτό είναι διασκεδαστικό και θα σου αλλάξει τον τρόπο σκέψης! Θα τα δεις όλα αλλιώς!

4. Something like fate, Susane Colasanti
Αν θέλεις να διαβάσεις ένα γρήγορο βιβλίο που συνάμα θα σε συναρπάσει τότε αυτό είναι το ιδανικό! Η ιστορία του βιβλίου αφορά μια κοπέλα που ερωτεύεται το αγόρι της καλύτερης της φίλης. Το μόνο σίγουρο πως το ερωτικό αυτό τρίγωνο θα σε κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι και την τελευταία σελίδα.

5. Anna Karenina, Leo Tolstoy
Πρόκειται για ένα κλασσικό αριστούργημα που γράφτηκε γύρω στο 1800. Το βιβλίο αφορά το ειδύλλιο μιας παντρεμένης γυναίκας με έναν γοητευτικό υπάλληλο. 

6. Stepbrother dearest, Penelope Ward
Όπως μπορείς να προβλέψεις από τον τίτλο, η ιστορία αφορά ένα κορίτσι που ερωτεύεται τον ετεροθαλή αδελφό της. Όσο λάθος και ανήθικη και αν είναι αυτή η έλξη ωστόσο είναι ακατανίκητη και για τους δυο. Το βιβλίο είναι ακραίο και εμπεριέχει σκηνές έντονου και άγριου sex.

Η έμπνευση πίσω από τα μεγαλύτερα best-seller όλων των εποχών!