Θέλεις λίγο suspence; Διάβασε 4 ιστορίες που δεν θα θέλεις να τελειώσουν!

Βιβλία που δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσεις από τα χέρια σου!
Θέλεις λίγο suspence; Διάβασε 4 ιστορίες που δεν θα θέλεις να τελειώσουν!



Aναμφίβολα υπάρχουν κάτι βιβλία που με το που τα ξεκινήσεις θέλεις να τα τελειώσεις την ίδια ημέρα! Έχουν τόσο συνταρακτική πλοκή που μπορούν να σε συνεπάρουν από την πρώτη σελίδα! Plus, το ότι μέσα σε αυτά τα βιβλία γνωρίζεις αγόρια που δεν θα συναντήσεις ποτέ (ίσως) στην πραγματική ζωή. Όλο αυτό το concept είναι κάτι που χρειάζεσαι μετά τις διακοπές σου για να αποκτήσει κάποιο νόημα και ενδιαφέρον η καθημερινότητά σου. 

Συνήθως όμως σε αυτές τις ιστορίες  δεν είναι όλα ρόδινα για τους πρωταγωνιστές και χωρίς αμφιβολία τέτοιες καταστάσεις δεν θα ήθελες να τις βιώσεις...ωστόσο όμως διαβάζοντάς τις νιώθεις περίεργα vibes να σε διαπερνούν. Ίσως γιατί παίρνεις αυτό που έχεις ανάγκη και παράλληλα νιώθεις μια ασφάλεια που καταβάθος τη χρειάζεσαι.

Συγγραφείς όπως η Jamie McGuire, ο Colleen Hoove κ.α. σε βάζουν σε έναν κόσμο γεμάτο ανατροπές, πάθος και ίντριγκα!

Ιδού μερικές ιστορίες που πρέπει αναμφίβολα να διαβάσεις!

1. Βeautiful disaster and walking disaster, Jamie Mcguire
H Abby Abernathy θέλει να ξεφύγει από το παρελθόν της και ψάχνει την τύχη της στο κολέγιο. Εκεί συναντά  τον Travis Maddox και μαζί μπλέκονται σε ένα ερωτικό ντελίριο με πολλά ups και downs μέχρι να καταλήξουν τελικά μαζί!Αλλά ο Travis δεν είναι ένα κλασσικό παράδειγμα άντρα. Αντίθετα είναι ο άντρας που θα παλέψει για ότι θέλει και είναι το κακό παιδί που ερωτεύεται και αλλάζει! Είναι αυτά που αρέσουν σε εμάς τα κοριτσάκια!
Η ιστορία αυτή είναι τριλογία: A Beautiful Wedding, Mrs Maddox και Something Beautiful.

2. Hopeless and Losing Hope, Collen Hoover
Αν θέλεις ένα εκρηκτικό αισθηματικό μυθιστόρημα τότε αυτό είναι το ιδανικό. Οι πρωταγωνιστές Sky και  Dean Holder μπλέκονται συναισθηματικά με ένα περίεργο τρόπο και όπως δεν έχεις συνηθίσει από άλλα ερωτικά διηγήματα. Το ερώτημα που θα σου δημιουργηθεί καθώς το διαβάζεις θα είναι αν αυτοί οι δύο έχουν ξανασυναντηθεί στο παρελθόν ή σε κάποια άλλη ζωή;(!) Η ιστορία αυτή διαθέτει μεταφυσικά στοιχεία που θα σε συναρπάσουν. Δεν είναι μια κλασσική ερωτική ιστορία!

3. Τhe edge of never and the edge of always, J.A. Redmerski
H Camryn Bennet είναι αποφασισμένη στη ζωή της να μην μένει ποτέ στο ίδιο μέρος για πολύ καιρό. Ο Andrew Parrish συναντά την Camryn όταν έκανε το πρώτο της ταξίδι. Μοιράζονται μαζί μοναδικές στιγμές και έρχονται τόσο κοντά που είναι αδύνατο να αποχωριστούν ο ένας τον άλλο μέχρι που αποκαλύπτεται ένα μυστικό από την ζωή του Andrew και από τότε έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή τους...

4. Slammed, Point of retreat and this girl, Collen Hoover
O Will Cooper είναι δάσκαλος. Η Layken Cohen έχει έρθει αντιμέτωπη με το θάνατο. Τι μπορεί να συνδέει αυτούς τους δυο χαρακτήρες; Μένουν ακριβώς απέναντι και επίσης ο Will είναι ο καθηγητής της Layken και προσπαθεί και αυτός να να διαχειριστεί κάτι πολύ σοβαρό που τον απασχολεί. Ωστόσο οι δυο τους δένονται συναισθηματικά αν και οι καταστάσεις δεν είναι τόσο ευνοϊκές γι΄αυτό το ειδύλλιο! Τίποτα δεν είναι εύκολο από τι φαίνεται!

Αν σου αρέσουν οι απαγορευμένες αγάπες τότε αυτές οι ιστορίες θα σε συναρπάσουν!