Ταύροι αφεθείτε και δοκιμάστε την τύχη σας

Αιγόκεροι και Καρκίνοιβρείτε τι σας λείπει και σταματήστε την γκρίνια!
Ταύροι αφεθείτε και δοκιμάστε την τύχη σας



Πέμπτη σήμερα και τα πράγματα για ακόμα μία ημέρα κυλούν ομαλά χωρίς πολλές εντάσεις. Τα ζώδια του νερού βρίσκονται σε μια αναμπουμπούλα πάλι αλλά it's ok! Έχουν συνηθίσει. Ούτως ή άλλως δεν θα κρατήσει για πολύ όλο αυτό οπότε υπομονή και επιμονή!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα με συγγενείς, στενούς φίλους και τον σύντροφό σου. Η σημερινή ημέρα θα σε γεμίσει ενέργεια και χαρά. Οι άνθρωποι που αγαπάς και ενδιαφέρεσαι θα βρίσκονται δίπλα σου. 
Tip: Ενδέχεται σήμερα να δεθείς περαιτέρω με τον σύντροφό σου! Εκμεταλλεύσου το ρομαντικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί!

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα θα μπορούσες να αποφασίσεις να διοργανώσεις μια κοινωνική εκδήλωση στο σπίτι σου , ίσως για τους φίλους και τους συναδέλφους με τους οποίους μοιράζεσαι φιλοσοφικά ή πνευματικά ενδιαφέροντα . Αυτό μάλλον είναι και αυτό που χρειάζεσαι. Είσαι ικανή να συνδεθείς στενά με αυτούς τους ανθρώπους . 
Tip: Τουλάχιστον ένας από αυτούς θα μπορούσε να είναι ένας πιθανός  σύντροφος που σε βρίσκει συναρπαστική! Ποτέ δεν ξέρεις!Δοκίμασε την τύχη σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Bγες έξω και διασκέδασε. Η ζωή είναι μικρή για έχεις μόνο σκοτούρες! Άλλαξε διάθεση και όλα θα καλυτερέψουν. Όλα εξαρτώνται από την δική σου διάθεση τελικά! Ότι και αν συμβεί σκέψου ότι έχεις φίλους δίπλα σου και θα σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς!
Tip: Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου άκου με για το καλό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξαιρετικές οι μελλοντικές προοπτικές για τα επαγγελματικά σας!Εκμεταλλεύσου κάθε πληροφορία που μπορεί να σου χρησιμέψει! Κάθε νέο σχέδιο που ξεκινάει τώρα θα πάει καλά!
Tip: Μην πτοηθείς από καμία αποτυχία που μπορεί να σου τύχει!

ΛΕΩΝ: Σήμερα όλοι θα παρατηρήσουν πόσο ελκυστική, γοητευτική και προσιτή είσαι. Αυτή είναι μια εξαιρετική καλή στιγμή για να βγεις με φίλους και να περάσεις καλά. Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα και δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για νέα ερωτικά ξεκινήματα.

Tip: Πάρε ενέργεια από τις απρόσμενες εξελίξεις που έρχονται στην ζωή σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Γράψε οποιαδήποτε ιδέα σου έρχεται στο κεφάλι. Γιατί αν δεν το κάνεις μετά απλά δεν θα την θυμάσαι! Σίγουρα κάποια από αυτές θα αξιοποιήσεις κάποτε στο μέλλον. 
Tip: Κάνε μια σχετική έρευνα σε ότι σε ενδιαφέρει και βήμα βήμα θα οδηγηθείς στην επιτυχία!

ΖΥΓΟΣ: Μια ομαδική δραστηριότητα είναι ότι πρέπει για να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους όπου ενδεχομένως να μοιράζεσαι τα ίδια ενδιαφέροντα! Θα τονώσεις το μυαλό σου και είναι μια ευκαιρία για να ανανεωθείς!
Tip: Καθάρισε το μυαλό σου από οτιδήποτε σε απασχολεί και χαλάρωσε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα είναι πιθανό να είσαι στο στόχαστρο. Όλοι θα ασχολούνται μαζί σου! Είναι πιθανό όμως εσύ να αντιστρέψεις μια αρνητική κατάσταση υπέρ σου. Μιλάμε για τέτοιο χάρισμα!
Tip: Εκμεταλλεύσου τις δυνατότητές σου! Και βεβαιώσου πάντα ότι παίρνεις πίσω ότι δίνεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συναρπαστικοί άνθρωποι γεμάτοι ενέργεια έρχονται στην ζωή σου να σου αλλάξουν ρώτα! Μπορείς να περάσεις ώρες συζητώντας μαζί τους. Θα σου κάνει καλό! Θα γνωρίσεις νέα πράγματα  που δεν είχες φανταστεί.
Tip: Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να νιώσει και να μάθει νέα πράγματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μερικά ασυνήθιστα όνειρα είναι ικανά να έχουν απρόσμενες παρενέργειες και θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν νέες ιδέες και καινοτόμες τεχνικές. Θα μπορούσαν να προωθήσουν την καριέρα σου και την κοινωνική σου ζωή. 
Tip: Δες από τα όνειρα που κάνεις αυτό που σου λείπει και προσπάθησε να βρεις τους τρόπους για να τα πραγματοποιήσεις! Μάλλον θα εκπλαγείς ευχάριστα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επαφή με  νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους , ίσως σε μια συγκέντρωση, σε κάποιο event, θα μπορούσε να φέρει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει . 
Tip: Have fun today!

ΙΧΘΥΣ: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και σου "τρώνε" πάρα πολύ χρόνο. Όμως η συναναστροφή σου με αγαπημένους φίλους μπορούν να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να σου δώσουν την ενέργεια που σου λείπει!
Tip: Βγες έξω και διασκέδασε. Συνδύασε εργασία και διασκέδαση!Μπορείς και τα δύο!

Τα ίδια λέει σε όλες. Δες ποιες είναι οι ατάκες που λένε τα ζώδια!