Ζώδια: Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τις ερωτογενείς του ζώνες

Που να τον ακουμπήσεις, για να τον γονατίσεις!



Το μυστικό για να τρέχει ένας άντρας πίσω σου είναι να γίνεις η θεά του σεξ γι αυτόν. Για να το καταφέρεις, πλέον, το μόνο που χρειάζεσαι είναι να ξέρεις το ζώδιο του. Ιδανικά, αν γνωρίζεις κι ωροσκόπο, ετοιμάσου για ακόμα πιο σύνθετα παιχνίδια απόλαυσης κι αποπλάνησης!

Κριός: πρόσωπο και κεφάλι

Αυθόρμητα κι αισθησιακά, παίξε με τα μαλλιά του, χαϊδεψε το πρόσωπο του, άγγιξε τα χείλη του, κάνε του ένα απαλό μασάζ στο κεφάλι και φίλησέ τον στα αυτιά. Όσο εσύ παίζεις με το κεφάλι του, είναι εγγυημένο ότι η ευχαρίστηση του Κριού θα χτυπήσει κόκκινο.

Ταύρος: αυχένας και λαιμός

Οι πύλες του παραδείσου θα σε περιμένουν ορθάνοιχτες αν ξέρεις πώς να χειριστείς τον αισθησιακό Ταύρο. Δώσε μικρά απαλά φιλιά στο λαιμό του, ξεκινώντας από τον αυχένα, ενώ τα χείλη σου ίσα που ακουμπάνε το δέρμα του. Παίξε με τους λοβούς των αυτιών του και τύλιξε με το χέρι σου το πίσω μέρος του λαιμού του, δίνοντάς του μακρόσυρτα βαθιά φιλιά.

Δίδυμοι: χέρια, μπράτσα, ώμοι

Όπως η λεκτική επικοινωνία είναι το παν για το Δίδυμο, έτσι και η σωματική επικοινωνία για το συγκεκριμένο ζώδιο ξεκινάει από τα χέρια του. Όπως δίνεις, έτσι λαμβάνεις. Φίλησε τα χέρια του και χαΐδεψε τα δάχτυλά του, γρατζούνισε τον τρυφερά με τα νύχια σου κατά μήκος του εσωτερικού του μπράτσου του, την εσωτερική πλευρά του καρπού και του αγκώνα. Στη συνέχεια, τύλιξε τα μπράτσα του γύρω σου, βάζοντας τα χέρια του όπου σε ευχαριστεί.

Καρκίνος: στέρνο

Ο προστάτης της οικογένειας συμβολίζεται παραδοσιακά από τον άντρα που γέρνει το αδύναμο θηλυκό στο στήθος του. Παιχνιδιάρικα και με έντονο θαυμασμό χαϊδέψε απαλά το στήθος του με τα ακροδάχτυλα σου. Έπειτα, συνέχισε με καυτά υγρά φιλιά, μακρόσυρτα γλειψίματα και ζεστές βαθιές ανάσες. Κι ετοιμάσου, για μαραθώνιους παιχνιδιών και προκαταρκτικά!

Λέων: πλάτη

Για να σε αφήσει ο άντρας Λέων να ασχοληθείς με την πλάτη του, σημαίνει ότι σου δίνει την ευκαιρία (σπάνια ομολογουμένως) να κανακέψεις το εγώ του στην ουσία. Έτσι, άγγιξε, γρατζούνισε μαλακά και τρίψε την πλάτη του. Ξεκίνα με απαλά αγγίγματα πριν προχωρήσεις σε φιλιά, γλυψίματα και δαγκωνιές με τα χείλη, αλλά αυτό που θα τον κάνει να στενάξει είναι τα φιλιά στο κάτω μέρος της σπονδυλικής του στήλης.

Παρθένος: στομάχι

Το έτερο ζώδιο με κυβερνήτη τον επικοινωνιακό Ερμή χρειάζεται ταυτόχρονη διέγερση μυαλού και σώματος. Ομολογουμένως δύσκολο level παιχνιδιού. Ερέθισε το μυαλό του με ερωτόλογα γεμάτα ρομαντισμό, ενώ παράλληλα να δίνεις έμφαση στην περιοχή του στομαχιού του με τα μαλλιά και τα δάχτυλά σου. Στη συνέχεια, ανέβασε τους τόνους του παιχνιδιού με μικρά κι απαλά δαγκώματα στα πλευρά του. Γλείψε και φίλησε την περιοχή γύρω από τον αφαλό του, καθώς η ευχαρίστησή του αγγίζει την έκσταση.

Ζυγός: οπίσθια

Ο ατακτούλης και παιχνιδιάρης Ζυγός χρειάζεται όλη τη γκάμα των συναισθημάτων κι ερεθισμάτων για να αποδώσει τα μέγιστα. Λίγο «δράμα» και τρυφερότητα στις κινήσεις σου είναι απαραίτητα. Ξεκίνα από το στομάχι του. Άγγίξε τον με το σώμα σου κι όλα τα ευαίσθητα σημεία σου. Δώσε έμφαση χαμηλά στη μέση του. Χαϊδέψε απαλά τα οπίσθιά του με ελαφριές κινήσεις, απαλά χτυπηματάκια και ακολουθήσε το ίδιο μονοπάτι με τη γλώσσα σου.

Σκορπιός: γεννητικά όργανα

Κατευθείαν στο κυρίως θέμα. Ναι, οι Σκορπιοί τρελαίνονται τόσο για την πράξη όσο και τα προεόρτια και τα μεθεόρτια του σεξ. Έτσι, σε μια ερωτική και ξεδιάντροπη στάση, χαΐδεψε αργά το εσωτερικό των μηρών του. Στη συνέχεια, εξερεύνησε με τη γλώσσα τα πιο ευαίσθητα σημεία του κορμιού του. Τρίψτε τις ερωτογενείς ζώνες σου πάνω στις δικές του. Να θυμάσαι ότι το σημείο «κλειδί» στο σώμα ενός Σκορπιού είναι η περιοχή της ήβης τόσο πριν όσο και μετά το σεξ. Έτσι, ακούμπα τον απαλά κι ασχολήσου όσο πιο ελαφρά γίνεται, δείχνοντας του έμπρακτα την αποθέωση προς τον ανδρισμό του.

Τοξότης: μηροί

Αν προσέξεις οι περισσότεροι Τοξότες, έχουν ιδιαίτερα τονισμένη την περιοχή των μηρών -καθόλου τυχαία που συμβολίζονται από τον Κένταυρο. Όπου και να τον ακουμπήσεις στην περιοχή των μηρών, θα δεις το θαύμα να γίνεται. Με παιχνιδιάρικο στιλ, κάνε του μασάζ στα ισχία και τους μηρούς με αρωματικό λάδι. Να επιμένεις\ στην εναλλαγή δύναμης και ρυθμού, και θα τον δεις να παραμιλάει από ευτυχία.

Αιγόκερως: γόνατα

Γενικά τα κόκαλα είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία για το συγκεκριμένο ζώδιο καθώς συμβολίζουν τις ανάγκες του για ιεραρχία, οργάνωση και σαφή διάρθρωση στα πάντα στη ζωή του. Πως θα μπορούσε, λοιπόν, το σεξ να εξαιρείται από τον κανόνα του; Έτσι, ο συντομότερος δρόμος για την ευχαρίστηση ενός Αιγόκερου είναι τα τρυφερά φιλιά κι αγγίγματα στην περιοχή πίσω από τα γόνατά του. Τρέξε τα χέρια σου κατά μήκος της ευαίσθητης πλάτης του, χαμηλά, χάιδεψε το πίσω μέρος των ποδιών του ή φίλησε τον από τον αφαλό μέχρι τα γόνατα. Χάιδεψε το γόνατό του καθώς τον φιλάς.

Υδροχόος: αστράγαλοι

Με μότο η φαντασία στην εξουσία, ο Υδροχόος δεν διστάζει να εξουσιάζει τα πάθη του με τους πιο ανορθόδοξους τρόπους, ανθρώπους και μέρη ever. Το ζητούμενο είναι να γίνεις δημιουργική! Φίλησε τα πόδια του από τα γόνατα μέχρι τους αστραγάλους. Τυλίξε τα χέρια σου γύρω από κάθε πόδι του, ένα τη φορά, και κάνε του μασάζ από πάνω προς τα κάτω με απαλές, τρυφερές κινήσεις. Στη συνέχεια, έτσι μπλεγμένα που θα είναι τα σώματά σας, τύλιξε τα πόδια σου γύρω από τα δικά του τραβώντας τον με δύναμη στο μέρος σου για ολοκληρωτική ικανοποίηση.

Ιχθύες: πόδια

Ναι, οι Ιχθείς συχνά πυκνά πέφτουν στα πατώματα! Αλλά ποιος θα περίμενε κι ότι η ευχαρίστηση τους θα βρισκόταν λίγο παραπάνω από αυτά. Το μυστικό για να ανάψεις εύκολα τον Ιχθύ είναι να ασχοληθείς με τα πόδια του. Τρίψε τα, φίλησέ τα από τα δάχτυλα ως τους αστραγάλους και δοκίμασε μερικές δαγκωμασιές αγάπης. Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση, με ένα ελαφρύ άγγιγμα ή ένα φτερό γαργάλησε τα δάχτυλά του, οδηγώντας τον σε ερωτικό παροξυσμό.