Ζώδια / Προβλέψεις της ημέρας: Τοξότες αφοσιωθείτε στα δικά σας ενδιαφέροντα!

Ταύροι και Λέοντες αναθεωρήστε λίγο τις απόψεις σας!



Οι προβλέψεις είναι θετικές και ουδέτερες. Και αυτό εξηγείται ώς εξής: Για τα ζώδια του νερού είναι ουδέτερα, αλλά για τα υπόλοιπα είναι θετικά! Κάποιοι ευνοούνται και κάποιοι μένουν στάσιμοι! 

KΡΙΟΣ: Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες. Γι΄αυτό και πρέπει να είσαι ανοιχτή σε όλα! Η τύχη είναι με το μέρος σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αδράξεις την ευκαιρία!
Tip: Να είσαι απαιτητική και κτητική!

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπάθησε σήμερα να μην δώσεις σημασία σε τίποτα. Παρατήρησε και απλά μην αντιδράς. Βγάλε τα συμπεράσματα που χρειάζεσαι για να σε πάνε παρακάτω σε μια επαγγελματική υπόθεσή σου!
Tip: Κάνε ένα βήμα κάθε φορά!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα θα έχεις μια καταπληκτική ημέρα! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που σου έρχεται. Αλλά σήμερα είσαι πως να το πω...σαν star! Όλοι σου δίνουν σημασία και η αυτοπεποίθηση σου βρίσκεται στο ζενίθ!
Tip: Κάνε και τίποτα δημιουργικό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικρατεί μια τρέλα απόψεων γύρω σου και δεν ξέρεις που να εστιάσεις! Σκέφτεσαι να κινηθείς δεξιά ή αριστερά; Είσαι μπερδεμένη και αν επιλέξεις γρήγορα το πιο πιθανό είναι να πάρεις λαθεμένη απόφαση. Γι΄αυτό χαλάρωσε και άφησε την λογική να κυριαρχήσει!
Tip: Μην αφήνεις κανέναν να σου ασκήσει πίεση!

ΛΕΩΝ: Μήπως να αρχίσεις να αναθεωρείς για τους συνεργάτες σου κάποια πράγματα; Επιστράτευσε τη λογική σου. Κάτσε και σκέψου τι λάθη κάνεις και δεν προχωράς μπροστά.
Tip: Φυσικά και το φταίξιμο δεν είναι όλο δικό σου. Αναζήτησε τις αιτίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθεις down και δεν βρίσκεις το λόγο που είσαι έτσι; Ψάξε καλά μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε χαλάει και φτιάξε το. Είναι όλα στο χέρι σου!
Tip: Μην είσαι κολλημένη και στενόμυαλη!

ΖΥΓΟΣ: Ότι και αν συμβαίνει γύρω σου δεν σε νοιάζει γιατί εσύ έχεις θετική ενέργεια και δεν σε πτοεί τίποτα. Μπορείς να χειριστείς τα πάντα. Η διάθεση σου είναι στο peak της!
Τip: Keep going!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις τα νεύρα σου και όλα σου φταίνε! Όμως μην ξεσπάς στον άμαχο πληθυσμό. Κανείς δεν σου φταίει! Βρες τα με τον εαυτό σου ή πιες καμιά βαλεριάνα να ηρεμήσεις!
Tip: Δώσε τόπο στην οργή!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχολείσαι με το οτιδήποτε μπορεί να σου προσδώσει ενδιαφέρον και μια δόση (έστω και  μικρή) περιπέτειας. Αυτή την περίοδο δεν κάθεσαι σε χλωρό κλαρί. Τα ερωτικά σου βρίσκονται σε αδράνεια. Είναι μέχρι να ασχοληθείς πάλι!
Tip: Ότι θέλεις κάνεις! Όλα είναι στο χέρι σου, Τοξοτάκι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά θέματα σε απασχολούν πιο πολύ από όλα. Δίνεις όλη σου την προσοχή εκεί και καλά κάνεις. Διότι έτσι θα αδράξεις μια ευκαιρία που σου έρχεται από το πουθενά!
Tip: Stay tuned!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτή την περίοδο σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με τους φίλους σου που είχες παραμελήσει! Επιτέλους αναγνωρίζεις και κάποια λάθη που έχεις κάνει στο παρελθόν και τα διορθώνεις!
Tip: Όσο πας και εξελίσσεσαι!

ΙΧΘΥΣ: Η διάθεσή σου είναι demi. Σε έχει πιάσει εργασιομανία και δεν θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα άλλο. Θέλεις απλά να περνάνε οι μέρες για να ξεχνιέσαι! Κάνε υπομονή γιατί όλη αυτή η κατάσταση θα ανατραπεί σύντομα!
Tip: Eώς τότε, χαλάρωσε!

Ποιες είναι οι αγαπημένες ατάκες των ζωδίων στο φλερτ;