Αστρολογικές Προβλέψεις: Ταύροι και Καρκίνοι μην είστε ξεροκέφαλοι!

Σκορπιοί και Ιχθύες ανοίξτε τα φτερά σας!



Το πλανητικό προσκήνιο χαρίζει άπλετα ενέργεια σε όλα τα ζώδια! Ό,τι και αν γίνεται μην χάνεις την ψυχραιμία σου και μην ξεφεύγεις από το στόχο. Κάνε focus εκεί που πρέπει! Μην σπαταλάς χρόνο και ενέργεια σε χαμένες υποθέσεις!

ΚΡΙΟΣ: Οι καταστάσεις στη ζωή σου αργούν να εξελιχτούν. Κάνε υπομονή και όλα θα γίνουν. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.
Tip: Θα έρθουν και πιο ευχάριστες ημέρες!

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αμελείς τις υποχρεώσεις που έχεις. Kαι μην ξεχνάς τους δικούς σου ανθρώπους. Βάλε προτεραιότητες.
Tip: Επικεντρώσου στα σημαντικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί η ατμόσφαιρα να είναι ηλεκτρισμένη, όμως εσύ βρίσκεις τη δύναμη και διαχειρίζεσαι ό,τι σου συμβαίνει με ψυχραιμία.
Tip: Δες τα σημάδια και καθοδήγησε τον εαυτό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξε ψυχραιμία και μην ξεσπάς στους δικούς σου ανθρώπους. Δώσε βάση μονο εκεί που πρέπει και μην πιέζεις τις καταστάσεις. Θα εξελιχτούν όλα όπως πρέπει.
Tip: Keep walking!

ΛΕΩΝ: Ξεκίνα την ημέρα σου δυναμικά! Κάνε ότι σε ευχαριστεί και μην υπολογίσεις τίποτα. Απελευθερώσου επιτέλους και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου!
Tip: Τα οικονομικά σου θέματα βρίσκουν το δρόμο τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πέφτεις ψυχολογικά. Σκέψου πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ακόμα να το συνειδητοποιήσεις; Βρες το νόημα και μην είσαι απαισιόδοξη.
Tip: Ξύπνα όσο είναι καιρός!

ΖΥΓΟΣ: Η ζωή σου κυλάει προς το καλύτερο και βρίσκεις το δρόμο σου. Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει αρνητικά. Διευθέτησε τα οικονομικά σου ζητήματα!
Tip: Τα ερωτικά σου έχουν πάρει άλλη τροπή. Οι οιωνοί είναι θετικοί! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να έχεις στο νου σου πως ότι γίνεται αυτό το διάστημα γίνεται για κάποιο λόγο και αυτό καθόλου δεν πρέπει να σε απογοητεύει. Να είσαι προσεκτική στις αποφάσεις σου και να κάνεις ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα!
Tip: Αφέσου στα συναισθήματά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τι και αν νιώθεις μοναξιά και σου λείπει κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, εσύ είσαι εγωίστρια και δεν πρόκειται να κάνεις τη πρώτη κίνηση. Καλά κάνεις όμως, γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν είσαι σίγουρη 100%!
Tip: Ξεκαθάρισε μέσα σου τι είναι αυτό που ζητάς και θέλεις πραγματικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην παίζεις με τα συναισθήματα των άλλων. Ανακάλυψε τι είναι αυτό που ζητάς και έπειτα κάνε τις απαραίτητες κινήσεις, για να το πετύχεις!
Tip: Μην βαδίζεις στα τυφλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν κάποιος μπορούσε να περιγράψει την κατάσταση που βιώνεις θα έλεγε ότι απλά είσαι στον κόσμο σου. Από τη μια καλά κάνεις αλλά από την άλλη πρέπει να ελέγξεις λίγο τις κινήσεις σου, γιατί αμελείς βασικά πράγματα!
Tip: Συγκεντρώσου!

ΙΧΘΥΣ: Είσαι στην καλύτερη σου φάση! Τι και αν ανατρέπονται όλα στη ζωή σου από τη μια στιγμή στην άλλη, εσύ ελίσσεσαι και βρίσκεις πάντα το δρόμο σου. Μην χάνεις την πίστη σου, έρχονται και καλύτερα πράγματα!
Tip: Όλα γίνονται για καλό!