Αστρολογικές προβλέψεις: Ζυγοί και Λέοντες αφεθείτε στις εξελίξεις!

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα αυτό το ΣουΚού;
Αστρολογικές προβλέψεις: Ζυγοί και Λέοντες αφεθείτε στις εξελίξεις!



Το πλανητικό σκηνικό είναι περίεργο, ανέμελο και απρόσμενο. Πρέπει να είσαι προσεκτική και να μην κάνεις κινήσεις βιαστικές! Σκέψου πως όλα γίνονται για ένα σκοπό!

ΚΡΙΟΣ: Μην ταλαιπωρείσαι χωρίς λόγο. Μπορεί να σου αρέσουν οι δύσκολες καταστάσεις γιατί σε ιντριγκάρουν, αλλά πρέπει να έχεις το νου σου γιατί μπορείς να μπλέξεις από το πουθενά!
Tip: Είναι πιθανό να αναλάβεις περισσότερες αρμοδιότητες στην δουλειά, από Δευτέρα!

ΤΑΥΡΟΣ: Επιτέλους μυαλό και καρδιά συγχρονίζονται! Όλα πάνε όπως τα είχες σχεδιάσει! Μην παίρνεις προσωπικά οτι γίνεται γυρω σου!
Tip: Παίρνεις τα πάνω σου στα ερωτικά και επαγγελματικά θέματα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η ενέργεια σου και το μυαλό σου επικεντρώνονται σε θέματα σπιτιού και δουλειάς. Μην πτοείσαι ψυχολογικά και όλα θα πάνε καλά!
Tip:Μην χάνεις χρόνο ανάλαβε δράση σε ότι σε απασχολεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ερωτικές ευκαιρίες είναι απεριόριστες στον ορίζοντα! Το τι θα επιλέξεις εξαρτάται από εσένα και μόνο!
Tip: Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να ανακαλύψεις νέους δρόμους στη ζωή σου και να προχωρήσεις σε τελικές αποφάσεις, ανάλογα με την περίπτωση . 

ΛΕΩΝ: Έχεις ρίξει πολλή σκέψη για το μέλλον σου. Το ψάχνεις από εδώ, το ψάχνεις από εκεί για να δεις τι πρέπει να κάνεις! Αναρωτιέσαι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση σου. 
Tip: Μην μένεις στις σκέψεις! Κάνε πράξη ότι σκέφτεσαι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να αναπτύξεις μια βαθύτερη κατανόηση στα κίνητρα των άλλων και να μην τους παρεξηγείς χωρίς λόγο. Οι διαισθητικές ικανότητες σου λειτουργούν σε υψηλά επίπεδα. 
Tip: Έχεις αστείρευτη ενέργεια και αυτό είναι που σε βοηθάει και σε υποκινεί!

ΖΥΓΟΣ: Βγάλε όλη τη τόλμη που έχεις μέσα σου, θα τη χρειαστείς για τα νέα ξεκινήματα που πρόκειται να κάνεις. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν τα αποτελέσματα. 
Tip: Η καλή τύχη βρίσκεται με το μέρος σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις τη συμπάθεια και την κατανόηση των φίλων σου και σε στηρίζουν σε ότι σκεφτείς. Η συναναστροφή με καινούρια πρόσωπα ίσως σου φανεί πολύ χρήσιμο!
Τip: Είσαι στη σωστή διάθεση για να πάρεις τις αναγκαίες αποφάσεις χωρίς δισταγμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για εσένα . Ίσως αναρωτιέσαι τι σου επιφυλάσσουν οι προσεχείς μέρες, μήνες. 
Tip: Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ανακαλύψεις πολύ γρήγορα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να νοσταλγείς το παρελθόν και ακόμη να κοιτάξεις προς το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία. Το τι θα κάνεις εξαρτάται από εσένα! 
Tip: Μην γυρνά ςτην πλάτη σου στην τύχη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μυαλό σου είναι πιο focus και σκέφτεσαι πως να διευρύνεις τους ορίζοντές σου έτσι ώστε να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες για την εξέλιξη της καριέρας σου. 
Tip: Η μόνη πρόκληση τώρα είναι να παραμείνεις προσγειωμένη στην πραγματικότητα!Θα τα καταφέρεις;

ΙΧΘΥΣ: Η αλλόκοτη θέση των πλανητών αυτό το καιρό ίσως να ήταν και η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις μια βαθύτερη ενδοσκόπηση. Τι είναι αυτό που ζητάς στα αλήθεια; 
Tip: Πολλοί από τους στόχους σου είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν αυτές τις ημέρες. 

Πες μου το ζώδιό του να σου πω αν θα σε απατήσει