Ζώδια-Προβλέψεις: Σκορπιοί και Ιχθύες είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας!

Αναπάντεχες επαγγελματικές εξελίξεις φέρνει το πλανητικό σκηνικό!



Τα άστρα τι διάθεση έχουν σήμερα; Γενικότερα επικρατεί ησυχία και οι εξελίξεις είναι normal! Τίποτα δεν θα καταφέρει να σου χαλάσει τη διάθεση οπότε βγες έξω, γνώρισε κόσμο και ας είναι Πέμπτη ακόμα. Θα πάρεις μια γεύση για το τι πρόκειται να γίνει μέσα στο ΣουΚού. Κάνε ένα ζέσταμα!

ΚΡΙΟΣ: Τόλμησε να διεκδικήσεις ότι νομίζεις ότι έχασες. Γίνε αποφασιστική και ανάλαβε δράση! Πάρε τα ηνία της ζωής σου στα χέρια σου ρε Κριαράκι! Tip: Αν νομίζεις ότι πρέπει να διακόψεις μια σχέση, τότε αυτή η στιγμή είναι η σωστή!

ΤΑΥΡΟΣ: Κάνεις τα πάντα για να μην χάσεις τη βολή σου. Έχεις βρει τι σε ευχαριστεί και δεν θέλεις να αλλάξεις τίποτα. Διώξε ότι δεν χρειάζεσαι και απόκτησε τον έλεγχο της ζωής σου!Tip: Μην απομακρύνεις τους φίλους σου χωρίς λόγο! 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχολήσου με δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σε ευχαριστούν. Μην αντιδράσεις σπασμωδικά στον ερωτικό σου τομέα. Tip: Βάλε τη λογική σου να δουλέψει, την χρειάζεσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φρόντισε να μην τσακωθείς με κανέναν σήμερα. Τα νεύρα σου είναι στο ζενίθ τον τελευταίο καιρό και ποιος σε σταματάει αν πάρεις φόρα. Tip: Υπόκυψε στον πειρασμό, δεν πειράζει γιατί θα σου βγει σε καλό. Αντιφατικό!

ΛΕΩΝ: Ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα. Είσαι έτοιμη για νέες περιπέτειες; Και γιατί να μην είσαι εδώ που τα λέμε. Εσύ γκρίνιαζες  ότι ήθελες στη ζωή σου suspence!Tip: Βγες έξω και διασκέδασε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις έντονη διάθεση να ζήσεις νέες εμπειρίες. Μήπως να σχεδιάσεις να πας κάπου; Κινήσου γρήγορα και έξυπνα παντού!Tip: Μην αποφύγεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου!

ΖΥΓΟΣ: Έχεις την ανάγκη να κάνεις δραστικές αλλαγές. Ξεκίνα από σήμερα. Άλλαξε ότι δεν σου αρέσει. Έχεις τη θέληση έχεις και τη διάθεση αλλά και τη δύναμη να το πετύχεις!Tip: Να είσαι ανοιχτή σε νέες επαγγελματικές προτάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έρχεται ανάκαμψη σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνουν όλα όπως θέλεις! Το πιστεύεις; Ε, τότε να έχεις εμπιστοσύνη στα άστρα. Θα σε φωτίσουν να βρεις το δρόμο σου!Tip: Διεκδίκησε ότι σου ανήκει!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίζεις και σκέφτεσαι σοβαρά την προσωπική σου ζωή. Επιτέλους! Πάρε αποφάσεις και λύσε αυτή τη κατάσταση που σε ταλαιπωρεί τόσο καιρό.Tip: Μην παραμελείς τους φίλους σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα προβλήματα που έχουν προκύψει τώρα τελευταία απαιτούν να αναλάβεις επιτέλους πρωτοβουλίες. Μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και σκέψου σοβαρά τις κινήσεις σου από εδώ και πέρα! Μην περιμένεις από τους άλλους να έρθουν να σε σώσουν.Tip: Μην αμελείς την υγεία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις μια ξαφνική όρεξη να μάθεις νέα πράγματα και αυτό εν τέλει θα σου βγει σε πολύ καλό. Βάλε θεμέλια τα οποία θα στηρίξουν κάθε επαγγελματικό σου βήμα!Tip: Μήπως να μην αμελείς τον σύντροφό σου;

ΙΧΘΥΣ: Πρόσεξε καλά ψαράκι, μέχρι τώρα τα πήγες καλά στα οικονομικά σου. Μην το χαλάσεις τώρα από το πουθενά γιατί πάει μετά θα χάσεις την μπάλα.Tip: Μην ανοίγεσαι!

Για εσένα που αναζητάς το καλό σεξ, έχουμε τη λύση. Πες μου το ζώδιό του!