Προβλέψεις: Κριοί και Ζυγοί μην αμελείτε τα οικονομικά σας ζητήματα

Παρθένοι και Υδροχόοι τα ερωτικά σας είναι στα καλύτερά τους!



Το σκηνικό είναι θετικό όσο πρέπει, για να το εκμεταλλευτείς σωστά! Πρόσεξε μην ξεφύγεις από τους στόχους σου και παρασυρθείς από τα γύρω γύρω!

ΚΡΙΟΣ: Έρχονται αλλαγές στο οικονομικό προσκήνιο. Είσαι έτοιμη να διαχειριστείς σωστά τις καταστάσεις; Προσπάθησε να υπολογίσεις σωστά τα έξοδά σου και να μην ξεφύγεις!
Tip: Μην παραμελείς τον σύντροφό σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις ups και downs το τελευταίο διάστημα. Μην επηρεάζεσαι από αυτό, δεν θα κρατήσει για πολύ. Απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται γενικότερα και έχεις εστιάσει σε λάθος πράγματα.
Tip: Μήπως να αναθεωρήσεις λίγο τις συνήθειές σου;

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Οι συζητήσεις που κάνεις με τα κάποια φιλικά κοντινά πρόσωπά σου θα σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα παρακάτω. Για κάποιο λόγο είχες μείνει στάσιμη.
Tip: Ακολούθα τις συμβουλές των δικών σου ανθρώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι λίγο down σήμερα και ο λόγος είναι ολοφάνερα ερωτικός. Αλλά κοίτα την θετική πλευρά του πράγματος. Αναθεώρησε αμέσως την κατάσταση!
Tip: Τόνωσε την ημέρα σου κάνοντας αυτό που σε ευχαριστεί περισσότερο!

ΛΕΩΝ: Οι ευκαιρίες υπάρχουν στον επαγγελματικό ορίζοντα αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και το μυαλό σου συντονισμένο στον στόχο σου και όχι αποπροσανατολισμένο από κάποια ερωτική απογοήτευση!
Tip: Διαχώρισε τα ερωτικά σου από τα επαγγελματικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έτσι ξαφνικά ανατρέπονται και ταράζουν την ηρεμία σου! Μην κάτσεις και ασχοληθείς με ασήμαντα πράγματα γιατί θα σε πάρει η μπάλα και θα χαθείς από το στόχο σου!
Tip: Κάθε εμπόδιο για καλό!

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα είσαι ιδιαίτερα κοινωνική. Όπου και αν βρεθείς η ενέργεια σου θα τους συνεπάρει όλους. 
Tip: Κατά τα άλλα...follow your heart!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρε τα πάνω σου! Μην πέφτεις. Εκμεταλλεύσου την δημιουργικότητα που νιώθεις. Άφησε το μυαλό σου να εστιάσει μόνο σε αυτά που πρέπει να κάνεις.
Tip: Κάνε σχέδια!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα να τα περιμένεις όλα! Η αυτοπεποίθησή σου θα τονωθεί και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές επαγγελματικές αποφάσεις!
Tip: Ζήτα support από κάποιο κοντινό σου πρόσωπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα νιώθεις πιο ενεργητική και πιο ενθουσιώδης από ποτέ. Κράτα όμως την αισιοδοξία σου για το μέλλον γιατί προς το παρόν κάποιες μικρές δυσκολίες σου εμποδίζουν το δρόμο σου.
Tip: Προχώρα μπροστά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια άγνωστη δύναμη έρχεται και σε ξεσηκώνει. Σε ωθεί να κάνεις νέα πράγματα και να ασχοληθείς με τη δουλειά σου σοβαρά. Τώρα είναι η ώρα να τραβήξεις τη προσοχή!
Tip: Go for it!

ΙΧΘΥΣ: Eίδες που αν παρα είσαι αισιόδοξη τα πράγματα ανατρέπονται από τη μια στιγμή στην άλλη; Κράτα ένα μέτρο αυτή την περίοδο. Όλα καλά πάνε!
Tip: Προσπάθησε να έχεις ισορροπία!

Θέλεις να μάθεις 10 μυστικά για αμέτρητα αχ-βαχ; Δες εδώ!