Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου

Ξεκαθαρίζουν όλα και περνάς τέλεια. Τόσο απλά!



Έξαλλο ΣΚ σου ξημερώνεται! Γεμάτο εκπλήξεις αλλά και ανατροπές. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Οι καταστάσεις θα εξελιχτούν με τέτοιο τρόπο που θα σου δώσουν την ευκαιρία να πας την σκέψη σου ένα βήμα παρακάτω και να γίνεις ανοιχτόμυαλος. Τα άστρα θα σε φέρουν στον ίσιο δρόμο. Μην αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει τη διάθεση.

ΚΡΙΟΣ: Το ΣΚ αυτό το χρειάζεσαι όσο ποτέ. Διότι θα χαλαρώσεις, θα ανακτήσεις ενέργεια και θα κάνεις νέες γνωριμίες, οι οποίες θα σε πάνε ένα βήμα παρακάτω σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο!
Tip: Stay alert!

ΤΑΥΡΟΣ: Ήρθε η στιγμή να βγεις λίγο από το καβούκι σου και να κάνεις και κάτι διαφορετικό από το να κάθεσαι στον υπολογιστή σου και να βλέπει ταινίες. Πάρε τις φίλες σου και κανόνισε μια έξαλλη έξοδο. Είναι η καταλληλη ευκαιρία για νέες γνωριμίες!
Tip: Έχεις σουξέ και μην αμφιβάλλεις καθόλου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα έχεις πάει μια χαρά έως τώρα. Μην χαλάσεις την ψυχολογία σου χωρίς λόγο τώρα. Αυτό το ΣΚ θα είναι δικό σου. Μην δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε πράγματα που δεν υπάρχει λόγος και που θα σου χαλάσουν αυτή την ανέμελη διάθεση. 
Tip: Δώσε σημασία εκεί που πρέπει μόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν ξέρεις ποιο συναίσθημά σου είναι πιο έντονο. Θέλεις να μείνεις μόνη σου και να είσαι ανέμελη με φίλες σου και να κάνετε εξαλλοσύνες ή θέλεις τη θαλπωρή που σου προσφέρει μια σχέση;
Tip: Κάνε skip τις σκέψεις σου και πέρνα απλά καλά!

ΛΕΩΝ: Είσαι η μόνη από τα υπόλοιπα 11 ζώδια που βρέξει-χιονίσει έχεις την ίδια διάθεση. Είσαι σε άλλη διάσταση με την καλή έννοια πάντα και καλά κάνεις. Γιατί να πτοηθείς;
Tip: Συνέχισε να χρησιμοποιείς αυτή την "αναισθησία" για καλό σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παίρνεις σοβαρά τα πάντα γύρω σου και σε επηρεάζουν θετικά (ευτυχώς). Τα άστρα ξέρουν πόσο αλλοπρόσαλη είσαι και γι΄αυτό και σε βοηθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο!
Tip: Να ευνοείς την τύχη σου!

ΖΥΓΟΣ: Ευτυχώς να λες που έχεις φίλους που βρίσκονται στην ίδια φάση μαζί σου και περνάς τέλεια και ξεχνιέσαι από όλα τα προβλήματά σου. 
Tip: Have fun, χωρίς κανένα μέτρο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην νομίζεις πως θα ξεφύγεις έτσι απλά. Γιατί εκεί που νομίζεις πως τα κάνεις όλα σωστά όλο και κάποια στραβή θα γίνει από το πουθενά!
Tip: Να έχεις τα μάτια σου 24!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ούτε ξέρεις τι νιώθεις και δεν το ψάχνεις και καθόλου. Τα έχεις αφήσει όλα στην τύχη τους. Αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει και δεν μπορείς να το αποφύγεις με τίποτα.
Tip: Μην αντιδράς χωρίς λόγο-Πρόσεξε τις επιπτώσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναθεώρησε λίγο το θέμα της εξόδου και μην βαριέσαι να κάνεις πράγματα με τους φίλους σου. Βγες έξω, άλλαξε παραστάσεις!
Tip: Αλλιώς θα πνιγείς στη ρουτίνα σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι σε αλλόκοτο mood. Ωστόσο όμως περνάς τέλεια. Γιατί είσαι εσύ αυτό το τυπάκι που τα καταφέρνει σε ότι συνθήκες και αν του τύχουν!
Tip: Πρόσεξε αυτούς που νομίζεις ότι είναι φίλοι σου!

ΙΧΘΥΣ: Aυτό το ΣΚ είσαι αερικό. Θυμάσαι τον παλιό καλό σου εαυτό και κάνεις ότι μπορείς για να τους ξετρελάνεις όλους και τα καταφέρνεις! Δώσε τα όλα!
Tip: Όλοι επωφελούνται από αυτή την έξαλλη συμπεριφορά σου!

Θέλεις να μάθεις γιατί οι άντρες δεν μένουν σε μια σχέση; (Απαντάει ένας 30αρης). Πάτα εδώ!