Δίδυμοι και Λέοντες δώστε βάση στα επαγγελματικά σας

Κριοί και Τοξότες χαλαρώστε!



Οι φίλοι μας τα άστρα κάνουν τη ζωή μας δύσκολη τώρα τελευταία. Τίποτα δεν έχει σειρά και όλο και κάποιο εμπόδιο μπαίνει στο δρόμο μας. Τι κάνουμε; Υπομονή και το μόνο σίγουρο είναι πως όλη αυτή η τρέλα δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα! Αντέχεις; (Καλά μεταξύ μας, δεν έχεις και άλλη επιλογή. Σταμάτα τη γκρίνια και κολύμπα!)

ΚΡΙΟΣ: Ίσως σήμερα να πιεστείς λίγο περισσότερο. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους αλλά οκ είναι διαχειρίσιμο να ξέρεις!
Tip: Ρίσκαρε και λίγο στη ζωή σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Να είσαι προσεκτική! Δεν πρέπει με τίποτα να πέσεις στην παγίδα που σου έχουν στήσει τα άστρα. Μην δίνεις σημασία στα μικροπροβλήματα που προκύπτουν και κάνε ότι έκανες!
Tip: Πρόσεξε τι τακτική θα ακολουθήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το διάστημα που διανύεις είναι εξαιρετικό! Έχεις τρελές ευκαιρίες στα ερωτικά σου και + του ότι τα οικονομικά σου βελτιώνονται από τη μια στιγμή στην άλλη!
Tip: Θέλεις και κάτι άλλο;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις πολλές ευκαιρίες για ταξίδια και βόλτες. Εσύ δεν είσαι σε mood όμως. Μπες σιγά σιγά στο κλίμα όμως γιατί δεν μπορείς να κλειστείς σε ένα σπίτι και να περιμένεις να εξελιχτούν τα πράγματα από μόνα τους!
Tip: Κάνε ένα βήμα μπροστά!

ΛΕΩΝ: Προετοιμάσου διότι οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυξάνονται κατά πολύ και δεν θα έχεις χρόνο να τα κάνεις όλα. Αύξησε την αντοχή σου!
Tip: Ανάκτησε την δύναμή σου και προχώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι μέρες που περνάς είναι αρκετά έντονες. Γι΄αυτό φρόντισε να να αποφύγεις όσο μπορείς τους καυγάδες. 
Tip: Αν βρίσκεσαι σε σχέση τότε σκέψου το ενδεχόμενο να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω!

ΖΥΓΟΣ: Προσπάθησε να ξεπεράσεις την κτητικότητα που σε διακατέχει. Μην τα θέλεις όλα δικά σου! Όσο και να θέλεις να τα κάνεις όλα δεν μπορείς. 
Tip: Βάλε προτεραιότητες και μην είσαι εγωίστρια γιατί έτσι μόνο θα χάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν αντέχεις την κριτική των γύρω σου και κλείνεις τα αυτιά σου στην κυριολεξία σου. Και είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις διότι σου χαλάει η διάθεση και εκνευρίζεσαι.
Tip: Πάρε μια ανάσα από την δύσκολη καθημερινότητά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώθεις μια εξάντληση. Τα συναισθηματικά σου θέματα είναι μπερδεμένα και όλο αυτή η ιστορία σε έχει κουράσει. Χάνεις δημιουργικό χρόνο και αυτό σε χαλάει full!
Tip: Και τι θα κάνεις γι΄αυτό; Απλά θα αδιαφορήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετά κλείστηκες στο καβούκι σου. Ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου και να κάνεις ότι δεν έχεις τολμήσει να κάνεις το τελευταίο διάστημα. 
Tip: Τι περιμένεις; Ξεκίνα από τώρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις την ανάγκη για αλλαγές. Βαρέθηκες να κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Βγες έξω και ότι γίνει. Εσύ να είσαι απλά ανοιχτή σε νέες γνωριμίες.
Tip: Γίνε διεκδικητική!

ΙΧΘΥΣ: Ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο και μέσα από αρνητικές καταστάσεις. Είδες που δεν πρέπει να είσαι αρνητική με καταστάσεις πριν καν εξελιχτούν;
Tip: Μάθε και κάτι από τα λάθη σου!

Τα πράγματα που οι γυναίκες θα ήθελαν να ξέρουν οι άντρες γύρω από το sex!