Ζώδια Σήμερα: Τοξότες και Υδροχόοι οι πράξεις σας έχουν επιπτώσεις! Είστε έτοιμοι;

Ζυγοί και Ιχθύες την έχετε δει αλλιώς και δεν σας πτοεί τίποτα!



Τα άστρα είναι ευνοϊκά μόνο σε αυτούς που δεν παίρνουν τα πράγματα και πολύ στα σοβαρά. Μήπως να αλλάξεις διάθεση; Μήπως να χαλαρώσεις και ότι είναι να γίνει θα γίνει;

ΚΡΙΟΣ: Έχεις πνιγεί στις υποχρεώσεις σου. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και σε έχει κυριεύσει το άγχος. Γιατί τρελαίνεσαι χωρίς λόγο;
Tip: Κλείσε τα μάτια σου και μέτρα μέχρι το 10.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις κλειστεί στο καβούκι σου και δεν θέλεις να βγεις από εκεί μέσα για κανένα λόγο. Κάνεις πράγματα μόνο με το αγόρι σου και δεν θέλεις πολλά πολλά με τις φίλες σου.  
Tip: Δεν πάει έτσι! Σκέψου και την άλλη πλευρά!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάνε μια ανανέωση στην κοινωνική σου ζωή. Έχεις καιρό να συναναστραφείς με νέο κόσμο και να μιλήσεις για ότι σου κατέβει στο κεφάλι! 
Tip: Δες την λίγο αλλιώς. Μην βρίσκεις συνέχεια λόγους για να μιζεριάζεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι λίγο αρνητική και αυτό το εισπράττουν οι δικοί σου άνθρωποι. Μην ξεσπάς χωρίς λόγο σε αυτούς διότι είναι άδικο. Το καταλαβαίνεις και εσύ ε;
Tip: Κάνε παρέα με νέους ανθρώπους!

ΛΕΩΝ: Σε έχει πιάσει μια γκρίνια χωρίς λόγο και όλα σου φταίνε. Οι φίλοι σου δεν σε έχουν συνηθίσει σε τέτοιο mood και γι΄αυτό και σου κάνουν παράπονα.
Tip: Δώσε βάση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις αφεθεί στη μοίρα σου και καλά κάνεις. Χαλάρωσε και όλα θα γίνουν από μόνα τους. Δεν χρειάζεται να επεμβαίνεις σε όλα πια.
Tip: Άφησε την ζωή να σου δείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις!

ΖΥΓΟΣ: Ήρθε η στιγμή που πρέπει να τα ζυγίσεις τα πράγματα και να τα δεις από τη σωστή οπτική γωνία. Καμιά φορά πρέπει να αποφασίζεις αμέσως κάποια πράγματα γιατί αλλιώς χάνεις σημαντικές ευκαιρίες!
Tip: Βάλε τη λογική σου να δουλέψει και να σε βοηθήσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η γοητεία σου έχει χτυπήσει κόκκινο! Τους συνεπαίρνεις όλους με την αφοπλιστική αυτοπεποίθησή σου και δεν μπορεί να σου αντισταθεί κανείς. Τέλειο;
Tip: Εκμεταλλεύσου το όσο μπορείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεχώρισε λίγο τα ερωτικά σου. Σου αρέσει να είσαι από εδώ και από εκεί χαμένη ή να ξέρεις που βαδίζεις; Καλό είναι αυτό να το περνάς αλλά δεν είναι για αρκετό διάστημα. Διότι χάνεις τον εαυτό σου και γίνεσαι κάτι άλλο που δεν σου ταιριάζει!
Tip: Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις στη ζωή σου. Γιατί δεν το τολμάς;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε έχει πιάσει μια έξαρση δημιουργικότητας και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις. Μήπως να τα πάρεις ένα ένα και να μην τα κάνεις όλα μαζί;
Tip: Δεν λειτουργείς σωστά αν τα κάνεις όλα μαζί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τι έγινε στα ξαφνικά και έχεις πέσει ψυχολογικά; Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τα δεις τα πράγματα διαφορετικά. Γιατί αλλιώς χάνεις μέρες χωρίς λόγο!
Tip: Χαλάρωσε! Στην τελική κάνε κάτι γι΄αυτό!

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί η διάθεση σου να έχει σκαμπανεβάσματα ωστόσο όμως η θετική επιρροή που σου δίνουν τα άστρα υπερισχύει. Ευτυχώς είσαι από τους ευνοημένους αυτό το διάστημα.
Tip: Μην γκρινιάζεις και δες τα θέματα που σε απασχολούν σφαιρικά!

Τα πράγματα που οι γυναίκες θα ήθελαν να ξέρουν οι άντρες γύρω από το sex!