Ζώδια: Ταύροι και Σκορπιοί αναζητήστε νέες διεξόδους!

Τα άστρα κρύβουν πολλές εκπλήξεις!



Το πλανητικό σκηνικό είναι κάτι καλύτερο από τέλειο. Βέβαια κρύβει μικρές παγίδες, τις οποίες και πρέπει να αποφύγεις όσο πιο έξυπνα και ύπουλα μπορείς. Τι λες θα τα καταφέρεις;

ΚΡΙΟΣ: Δίνεις βάση στα οικονομικά σου θέματα τα οποία και τον τελευταίο καιρό είχαν σημειώσει μια μικρή κάθοδο. Ψάχνεις να βρεις τρόπους να ανακάμψεις και το πετυχαίνεις.
Tip: Πίστεψε στον εαυτό σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Σιγά σιγά κουλάρεις και επανέρχεσαι στα κανονικά σου. Μπαίνεις και πάλι στο κλίμα και στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. 
Tip: Είδες που όλα είναι στο μυαλό;

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνεις τη διάθεσή σου να εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες. Να κάνεις ότι νιώθεις και να μην επεξεργάζεσαι τόσο πολύ αυτά που ακούς, βλέπεις. 
Tip: Πρόσεξε την υγεία σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επαγγελματική σου πορεία μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα, ωστόσο θα σταθεροποιηθεί πολύ σύντομα. Μην ανησυχείς για μακροπρόθεσμα πράγματα χωρίς λόγο. Δεν είναι ακόμα η ώρα τους.
Tip: Να είσαι δίπλα στην οικογένεια σου!

ΛΕΩΝ: Είσαι μέσα σε όλα. Έχεις θετική διάθεση και αποπνέεις αισιοδοξία σε όποιον βρεθεί δίπλα σου. Με αυτόν τον αέρα θα πας μπροστά και στα επαγγελματικά σου. Αρκεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται.
Tip: Μην ξεφύγεις εντελώς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν εξαιρέσεις τα κυκλοθυμικά σου επεισόδια κατά τα άλλα όλα κυλάνε ήρεμα στη ζωή σου. Τα οικονομικά σου ζητήματα είναι σταθερά και έτσι θα παραμείνουν.
Tip: Δεν θα υπάρξει καμία εξέλιξη στα ερωτικά σου (προς το παρόν). 

ΖΥΓΟΣ: Το μόνο που σε απασχολεί αυτό το διάστημα είναι να βγαίνεις έξω, να περνάς καλά και να γνωρίζεις νέο κόσμο. Η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στο ζενίθ. 
Tip: Έχεις φοβερή ερωτική ανταπόκριση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βοήθησε κάποιον φίλο σου που σε έχει ανάγκη και μην του γυρνάς την πλάτη. Σκέψου εσύ σε αντίστοιχη περίπτωση πως θα αντιδρούσες; Κάνε το καλό και θα σου γυρίσει πίσω επί χίλια.
Tip: Δείξε την καλή πτυχή του εαυτού σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι κινήσεις σου είναι ότι να 'ναι. Σκαλίζεις το παρελθόν και σε έχει πιάσει αμόκ. Ηρέμησε και κάνε έξυπνες κινήσεις.
Tip: Πρόσεξε καλά πως αντιδράς γιατί οι επιπτώσεις θα είναι κάτι παραπάνω από αρνητικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να επικεντρωθείς στο στόχο σου και όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους.
Tip: Μην αφήνεις κάποιες μικρές λεπτομέρειες να σε χαλάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι demi και νιώθεις ευάλωτη. Μπορείς να ανέβεις όμως ψυχολογικά γιατί σήμερα είναι η ημέρα σου. Και θα το διαπιστώσεις. 
Tip: Επικεντρώσου στα επαγγελματικά σου και άλλαξε δρόμο.

ΙΧΘΥΣ: Πρόσεξε πως θα χειριστείς μια ερωτική κατάσταση τη δεδομένη στιγμή. Σκέψου μακροπρόθεσμα και έλεγξε τα συναισθήματά σου. Παίδεψε λίγο την κατάσταση. 
Tip: Προστάτεψε τον εαυτό σου!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τις ερωτογενείς του ζώνες!