Oι προβλέψεις της ημέρας: Παρθένοι και Τοξότες cool down!

Κριοί και Λέοντες κάντε τα δικά σας!



 Θα περάσεις δοκιμασίες σε όλα τα επίπεδα. Αλλά φαίνονται να έχουν πάρει τη λάθος στροφή. Κάνε υπομονή, η εβδομάδα τελειώνει!

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί αυτό το διάστημα να νιώθεις λίγο πιεσμένη. Να είσαι προετοιμασμένη διότι όλοι σου οι τομείς θα περάσουν μια κρίση. Πρέπει ότι πάθεις να σου γίνει μάθημα.
Tip: Κατά τα άλλα, πάρ' το χαλαρά!

ΤΑΥΡΟΣ: Νιώθεις αλλόκοτα άλλα μπορείς να ελέγξεις κάθε σου συναίσθημα. Γι΄αυτό μην δίνεις σημασία σε ότι και αν νιώσεις. Απλά να ξέρεις ότι είναι διαχειρίσιμο και προσωρινό.
Tip: Δώσε βάση στα οικονομικά σου ζητήματα και μην αφήνεις εκκρεμότητες ανοιχτές για πολύ καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ζεις μια κατάσταση στα προσωπικά σου που ποτέ δεν φανταζόσουν. Ζήσε το και μην φοβάσαι γιατί θα κρατήσει. Από το να ανησυχείς και να δημιουργείς πιθανά καταστροφικά σενάρια απόλαυσε τη στιγμή.
Tip: Κάτι πρέπει να κάνεις με το άγχος σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα προσωπικά σου ζητήματα είναι σε κατάσταση αμόκ. Το ίδιο και τα επαγγελματικά σου. Η φάση σου είναι περίεργη και πρέπει να προσέξεις γιατί οι αντιδράσεις θα απομακρύνουν τους δικούς σου ανθρώπους.
Tip: Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου!

ΛΕΩΝ: Το μόνο που σε νοιάζει τη δεδομένη στιγμή είναι να εξελιχτείς περισσότερο στα επαγγελματικά σου. Φτιάξε ένα σχέδιο και αναδιοργανώσου. 
Tip: Μην αφήνεις τον χρόνο να πάει χαμένος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι όλο εκπλήξεις. Αλλά είσαι και στα άκρα. Κάνεις ένα καλό και μετά το παίρνεις πίσω. Μήπως να αναθεωρήσεις λίγο αυτή τη συμπεριφορά σου; 
Tip: Κάνε focus σε κάτι νέο που ήρθε από το πουθενά!

ΖΥΓΟΣ: Βρίσκεσαι σε μια αναμπουμπούλα. Είσαι στην τσίτα και δεν μπορείς να χαλαρώσεις με τίποτα. Το mood σου είναι ανεβασμένο και κανείς δεν μπορεί να σε επηρεάσει αρνητικά.
Tip: Μην δίνεις σημασία στα ενδεχόμενα σκαμπανεβάσματα που μπορεί να έχει η διάθεσή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι στα καλά σου σήμερα. Και μπορείς να λύσεις κάθε σου δυσκολία. Να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
Tip: Νιώθεις πιο ευάλωτη από ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαι σε έναν αναβρασμό. Φίλοι, επαγγελματικά ξεκαθαρίσματα, comeback από το παρελθόν. Δώσε έμφαση στα ερωτικά σου και προσπάθησε να φερθείς λογικά.
Tip: Πρόσεξε κάποιο παρασκήνιο που έχει στηθεί πίσω από την πλάτη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπάρχουν ανακατωσούρες στα επαγγελματικά σου και πρέπει να το διαχειριστείς όπως πρέπει. Μην δώσεις έκταση σε τυχόν εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν ανάμεσα σε σένα και σε άτομα ανώτερά σου στη δουλειά.
Tip: Μην απογοητευτείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν και είσαι σε καλό mood δεν παύει να σε απασχολεί ένα ερωτικό θέμα που βρίσκεται στην επιφάνεια εδώ και καιρό και πολύ σε έχει ταλαιπωρήσει.
Tip: Μην αναλαμβάνεις να κάνεις πράγματα αν δεν μπορείς να τα καταφέρεις.

ΙΧΘΥΣ: Τι σε πιάνει και τρελαίνεσαι από το πουθενά; Αφού η ζωή σου εξελίσσεται όπως πρέπει. Γιατί ασχολείσαι με λεπτομέρειες που δεν βγάζουν πουθενά; 
Tip: Κάνε ό,τι έκανες και πέρνα καλά!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τις ερωτογενείς του ζώνες!