Οι προβλέψεις της ημέρας: Ταύροι και Σκορπιοί είστε σε φάση ανανέωσης

Λέοντες και Υδροχόοι μην δίνετε βάση στααρνητικά γεγονότα.



Το πλανητικό σκηνικό είναι περίεργο και συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά. Δεν είναι σε φάση που θα σε βοηθήσει αν είσαι σε δύσκολη κατάσταση ή γενικότερα αν νιώθεις μπερδεμένη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρεις τα χαμπάρια σου και θα αλλάξεις ό,τι σε χαλάει. 

ΚΡΙΟΣ: Η φάση που περνάς είναι ήρεμη και χαλαρή. Δεν θέλεις κανείς να σε βγάλει από την ησυχία σου. Όποιος το κάνει δεν θα του βγει σε καλό. 
Tip: Μην τα παίρνεις όλα προσωπικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Tα έχεις βαρεθεί όλα. Θέλεις μια αλλαγή και την θέλεις γρήγορα. Ή θα πάρεις πρωτοβουλία εσύ ή θα αφήσεις τις καταστάσεις να σε οδηγήσουν αυτές εκεί που πρέπει.
Tip: Αν κάνεις υπομονή όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχεις ξεφύγει τον τελευταίο καιρό. Σε πειράζουν όλα και έχεις απομονωθεί από άτομα δικά σου χωρίς λόγο. Τι σου συμβαίνει; Πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου. 
Tip: Εξέτασε κάθε πιθανή λύση για τα οικονομικά σου ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κοντεύεις να πάθεις overdose από την πολλή δουλειά. Πάρτο πιο χαλαρά. Δούλεψε με μέτρο. Μην τα δίνεις όλα με τη μια. Γιατί μετά δεν θα έχεις αντοχές.
Tip: Δες το θετικά.

ΛΕΩΝ: Κάτι φαίνεται να αλλάζει από σήμερα στα επαγγελματικά σου. Έρχονται νέες συμφωνίες που θα σε ωφελήσουν μελλοντικά περισσότερο. Γι΄αυτό σκέψου μακροπρόθεσμα. 
Tip: Μην κάνεις το λάθος και σκεφτείς μόνο το παρόν σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι έξαλλη. Θέλεις να πέσεις με τα μούτρα σε ότι νέο σου εμφανίζεται στο δρόμο σου. Και καλά θα κάνεις. Πόσο καιρό είχες να ενθουσιαστείς τόσο πολύ με κάτι;  
Tip: Μην αφήσεις τον χρόνο σου να πάει χαμένος.

ΖΥΓΟΣ: Πρόσεξε την υγεία σου. Έχεις αρχίσει και παίρνεις την κάτω βόλτα. Πάρε βιταμίνες και άρχισε μια υγιεινή διατροφή. Γενικότερα πρέπει να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου.
Tip: Μην παραμελείς τις υποχρεώσεις σου, όσο έξαλλη και αν είσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Eίσαι σε φάση επανένταξης. Βγαίνεις από το καβούκι σου και μπαίνεις σε νέες περιπέτειες. Είσαι έτοιμη για όλα. Επαγγελματικά και ερωτικά στο προσκήνιο.
Tip: Το μυαλό σου δημιουργεί διάφορα σενάρια. Να το πάρεις στα σοβαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα βρεθείς σε δύσκολη θέση όταν θα χρειαστεί να χειριστείς ένα προσωπικό σου θέμα. Δεν θα ξέρεις πως να αντιδράσεις. Διότι είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση.
Tip: Ζήτα τη συμβουλή μιας φίλης σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις έντονες πνευματικές ανησυχίες αυτό το διάστημα. Διαβάζεις, ψάχνεις. Είσαι σε μια υπερδιέγερση δημιουργικότητας. 
Tip: Μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα θα παίξεις το ρόλο του Sherlock Holmes. Θέλεις να μάθεις πράγματα που γίνονται τόσο καιρό πίσω από την πλάτη σου και δεν είχες δώσει σημασία μέχρι τώρα. 
Tip: Καιρός να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. 

ΙΧΘΥΣ: Και εκεί που είσαι στα πάνω σου ξαφνικά κάτι γίνεται και σε επηρεάζει αρνητικά. Η κυκλοθυμία σου δεν έχει όριο. Μήπως να βάλεις εσύ από μόνη σου; 
Tip: Σκέψου μόνο το παρόν. Kαι να έχεις υπομονή!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τις ερωτογενείς του ζώνες!