Κριοί και Ταύροι μην είστε τόσο στον κόσμο σας

Καρκίνοι και Λέοντες δείξτε τη δύναμή σας στις δύσκολες καταστάσεις!
Κριοί και Ταύροι μην είστε τόσο στον κόσμο σαςTo πλανητικό σκηνικό είναι όπως δεν θα ήθελε κάποιος που αντιμετωπίζει προβλήματα. Αν βρίσκεσαι σε αυτή την κατηγορία τότε να ξέρεις πως οι λύσεις δεν έρχονται έτσι απλά και θα χρειαστεί να κάνεις δραστικές και γρήγορες κινήσεις. Πάνω από όλα θα πρέπει να έχεις υπομονή. 

ΚΡΙΟΣ: Δεν είσαι προσεκτική. Πρέπει πριν κάνεις κάτι να είσαι σίγουρη και να μην έχεις καμία αμφιβολία. Αν έχεις διάθεση να ρισκάρεις τότε θα έχεις διάθεση να επωμιστείς και τις συνέπειες.
Tip: Μήπως να το δεις πιο σοβαρά;

ΤΑΥΡΟΣ: Γύρω σου γίνονται διάφορα πράγματα και εσύ είσαι αλλού. Ή θα είσαι δίπλα σε αυτόν που σε χρειάζεται ή θα απέχεις από το πρόβλημά του. Αυτές οι demi συμπεριφορές δεν βοηθούν πουθενά. 
Tip: Γίνε λίγο συναισθηματική!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάνε επίκληση στο συναίσθημα. Τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις τόσο αδύναμη; Ανακάλυψέ το και βρες μια λύση. Κάνε αυτό που σε ευχαριστεί! 
Tip: Μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι για σένα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι σε φάση που ψάχνεσαι για να δεις τι γίνεται στη ζωή σου. Και επειδή έχεις θέληση θα το βρεις. Να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και να μην εμπιστεύεσαι εύκολα.
Tip: Όλα είναι στο χέρι σου!

ΛΕΩΝ: Η επαγγελματική σου σταδιοδρομία είναι στο μεταίχμιο. Γι΄αυτό και θα πρέπει να είσαι αποφασιστική. Να πάρεις τα ηνία και να αναλάβεις πρωτοβουλία.
Tip: Να έχεις θετική ενέργεια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κατάσταση που περνάς δεν είναι και η πιο εύκολη. Αλλά θα πρέπει να συμβιβαστείς. Όσο πιο γρήγορα πάρεις τα χαμπάρια σου τόσο το καλύτερο για σένα.
Tip: Δώσε βάση στις πληροφορίες που παίρνεις έστω και τυχαία!

ΖΥΓΟΣ: Έχεις γίνει και πάλι παρτάκι. Ξεχνάς τις ανάγκες των άλλων και ο εαυτός σου είναι μόνο η προτεραιότητά σου. Αν το κάνεις με μέτρο αυτό είναι οκ. Αν είναι μόνο αυτό η στάση ζωής σου τότε υπάρχει πρόβλημα.
Tip: Ξύπνα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις πνιγεί σε μια κουταλιά νερό. Δεν ξέρεις από που να αρχίσεις. Ξεκίνα από κάπου και ας μην είσαι σίγουρη. Ο καιρός θα δείξει. Κάνε υπομονή!
Tip: Δείξε την καλύτερη πτυχή του εαυτού σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάνε επίκληση στη λογική σου. Τι σου λέει; Αυτά που γίνονται γύρω σου είναι normal; Ψάξε το πρώτα πριν κάνεις κινήσεις! Δεν μπορείς να είσαι επιπόλαιη.
Tip: Δεν σε παίρνει η κατάσταση να κλείνεις τα μάτια. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σταμάτα να προσπαθείς να βρίσκεις τρόπους να σκεπάζεις το πρόβλημα σου. Θέλεις να επαναπαυτείς και να ηρεμήσεις αλλά δεν πάει έτσι. 
Tip: Δώσε προσοχή σε αυτά που σου λένε οι φίλοι σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είσαι υποστηρικτική και δεκτική σε κάποιον πολύ κοντινό σου. Να είσαι δίπλα του και να τον συμβουλέψεις σωστά. Όλο αυτό το καλό θα το πάρεις πίσω πολύ γρήγορα!
Tip: Μην δίνεις σημασία σε εξωγενείς παράγοντες.

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθείς να βρεις την ισορροπία σου και τα άστρα σε έχουν ταράξει. Ένα πρόβλημα λύνεις και ξεφυτρώνουν άλλα χίλια. Αν το πάρεις χαλαρά τίποτα δεν θα σε πτοήσει. 
Tip: Βρες τη δύναμη μέσα σου!

10 αλάνθαστα κόλπα για να τρέχει από πίσω σου!