Τοξότες και Παρθένοι κάντε επιτέλους κάτι από μόνοι σας!

Κριοί και Ταύροι είστε στο μεταίχμιο. Τι θα κάνετε;



Τα άστρα είναι στα πάνω τους και μοιράζουν ενέργεια! Είσαι έτοιμη να την αντλήσεις και να την διαχειριστείς σωστά; Τότε όλα σου τα προβλήματα θα λυθούν για πλάκα. 

ΚΡΙΟΣ: Όλα κυλούν ήρεμα. Στο χέρι σου είναι αν θα συνεχίσουν έτσι τα πράγματα. Εξαρτάται τι θέλεις. Αν επιθυμείς το suspence τότε το πιο πιθανό είναι να το έχεις. Όμως κανόνισε να γίνει με τον σωστό τρόπο.
Tip: Μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα έχεις κάνει όλα άνω κάτω στη ζωή σου και δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο εσύ. Πάρε τα ηνία της κατάστασης και προσπάθησε να φτιάξεις τα πράγματα όπως ήταν πριν.
Tip: Μην ρίχνεις ευθύνες στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι σε φάση εξέλιξης και επανένταξης σε καταστάσεις παλιές που νόμιζες ότι είχες ξεπεράσει. Αυτή τη φορά όλα κρέμονται από εσένα. Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση καλύτερα από εσένα. 
Tip: Τα ερωτικά σου χρειάζονται άμεση επέμβαση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φτιάξε ένα σχέδιο μέσα στο μυαλό σου. Τι είναι αυτό που σου λείπει; Αυτό αναζήτησε. Μην χάνεις τον χρόνο σου από εδώ και από εκεί.
Tip: Η ενέργεια σου πρέπει να είναι ανεβασμένη.

ΛΕΩΝ: Επικεντρώσου σε αυτά που πρέπει να κάνεις και μην ψάχνεις συνεχώς αφορμές για να ξεφεύγεις. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου.
Tip: Ανάκτησε δύναμη και αυτοπεποίθηση. Το έχεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πως νιώθεις; Λίγο καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες; Αυτό θα σκέφτεσαι πάντα. Το καλύτερο και όσο πιο θετικά γίνεται. Μπορείς να τα καταφέρεις όλα αρκεί να έχεις και λίγη τόλμη.
Tip: Πάρε ρίσκο.

ΖΥΓΟΣ: Είσαι σε φάση που θέλεις να κάνεις πράγματα μόνο για σένα. Γίνεσαι άθελά σου παρτάκι αλλά το έχεις ανάγκη.
Tip: Μην δώσεις σημασία σε κανένα αρνητικό σχόλιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους. Γι΄αυτό και θα πρέπει να βρεις νέες πηγές εσόδων. Αναζήτησε τις και μην βαριέσαι.
Tip: Κάνε μια αλλαγή στη ζωή σου προς το καλύτερο!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Aλήθεια δεν έχεις βαρεθεί τα μπρος πίσω; Δεν θέλεις να κατασταλάξεις κάπου; Μόνο έτσι θα ισορροπήσεις. Αν δεν μπεις σε έναν δρόμο τίποτα δεν θα αλλάξει στη ζωή σου.
Tip: Κάνε το βήμα, την ανατροπή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλε στην άκρη το συναίσθημα και κάνε αυτό που πρέπει. Μην επηρεαστείς από πουθενά και κάνεις ότι να ΄ναι αντιδράσεις. 
Tip: Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στην προκειμένη από το να δείξεις ψυχραιμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είσαι και στα καλύτερα σου. Όμως θα την βρεις την άκρη σου. Κάνε υπομονή και όλα θα φτιάξουν. Τα άστρα είναι υπέρ σου. Αγνόησε ανθρώπους που δεν σου δίνουν αυτό που αξίζεις.
Tip: Όταν θα το καταλάβουν θα είναι αργά!

ΙΧΘΥΣ: Το mood σου είναι ουδέτερο. Είσαι κυκλοθυμική αλλά το διαχειρίζεσαι λογικά. Δεν σε παίρνει αυτή τη φορά η κατηφόρα. Προσπαθείς για το καλύτερο και θα το πετύχεις.
Tip: Μην τα παίρνεις όλα πάνω σου. Πάρε απόσταση!

10 αλάνθαστα κόλπα για να τρέχει από πίσω σου!