Λέοντες και Παρθένοι δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό!

Σκορπιοί και Αιγόκεροι δώστε ώθηση στα ερωτικά σας!



Τα άστρα σου φέρνουν ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματά σας. Αρκεί να επικεντρωθείς σε αυτά. Μην αφεθείς και πολύ όμως. Πρέπει να κάνεις κάτι και εσύ. Μην τα περιμένεις όλα να λυθούν δια μαγείας! 

ΚΡΙΟΣ: Είσαι σε μια demi κατάσταση. Θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό στη ζωή που θα σε ανανεώσει αλλά δεν κάνεις και την αρχή. Απλά γκρινιάζεις.
Tip: Φτιάξε αλλιώς την καθημερινότητά σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Καιρός για αλλαγές. Αυτό να έχεις στο μυαλό σου! Και έτσι να πορεύεσαι. Διότι αν δεν τις κάνεις τώρα που είσαι ευνοημένη, θα μείνεις στάσιμη για πολύ καιρό μετά.
Tip: Και κάτι τέτοιο δεν το θέλεις. Έχεις πήξει στα ίδια και στα ίδια!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτή είναι μια ιδανική περίοδος για εσένα. Ότι θέλεις να κάνεις μπορεί να γίνει εύκολα. Κάνεις νέες παρέες, και βρίσκεις δίοδο παντού, ακόμα και στα πιο δύσκολα θέματά σου.
Tip: Φλερτάρεις και αυτό σου δίνει ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάνε δημόσιες σχέσεις. Αυτό θα σου δώσει ώθηση για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Δείξε τις ικανότητες και τις δεξιότητές σου. Είναι η στιγμή!
Tip: Θα αναγνωριστούν τα ταλέντα σου!

ΛΕΩΝ: Κάνεις συμβιβασμούς στην προσωπική σου ζωή και αυτό δεν σε ικανοποιεί. Θα κάνεις κάτι γι' αυτό ή απλά θα γκρινιάζεις; Ξεκαθάρισε τι είναι αυτό που θέλεις και νιώθεις. 
Tip: Αν δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις τότε κάνε υπομονή και θα δείξει από μόνο του το πράγμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτό το διάστημα έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Και εσύ δεν είσαι έτοιμη για όλες αυτές τις αλλαγές. Όμως δεν σε παίρνει να κάνεις και αλλιώς. Πρέπει να μπεις στον ρυθμό.
Tip: Προσπάθησε να μετριάσεις τα πάθη σου.

ΖΥΓΟΣ: Στρέψε όλη σου την προσοχή στους φίλους σου. Αυτοί είναι που θα σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι. Τα επαγγελματικά σου είναι σταθερά και τα ερωτικά σου ουδέτερα. 
Tip: Πέρνα καλά με ότι έχεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρίσκεσαι σε χαλαρό mood και αυτό σε βοηθάει στην καθημερινότητά σου. Βλέπεις φίλους, βγαίνεις έξω. Αντλείς ενέργεια από το οτιδήποτε. Είσαι σε τέτοια φάση. Και αυτό είναι υπέρ σου!
Tip: Μην δώσεις σημασία σε οτιδήποτε σε χαλάει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις μπερδευτεί λίγο και δεν ξέρεις πως να φερθείς στα ερωτικά σου. Τι είναι αυτό που σε μπλοκάρει; Για ψάξε μέσα σου. Είναι στα αλήθεια εμπόδιο που πρέπει να δώσεις σημασία;
Tip: Μέσα σου ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αλήθεια είναι ότι σου έχουν πέσει όλα μαζί. Δεν ξέρεις που πρέπει να δώσεις σημασία. Μην πελαγώνεις. Ξεκίνα από τα βασικά.
Tip: Ακολούθα το ένστικτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Eίσαι non stop σε μια διαδικασία που σκέφτεσαι τα πάντα και τίποτα δεν σου περνάει αδιάφορο. Επεξεργάζεσαι τα πάντα και ψάχνεσαι. Είσαι στο peak της δημιουργικότητάς σου.
Tip: Έρχονται ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, από τη μια στιγμή στην άλλη.

ΙΧΘΥΣ: Τα οικονομικά σου βλέπουν μια βελτίωση στα ξαφνικά. Τα άστρα από τι φαίνεται είναι υπέρ σου. Διότι όλα στη ζωή σου μπαίνουν σε μια σειρά.
Tip: Η ενέργειά σου είναι στο peak!

10 αλάνθαστα κόλπα για να τρέχει από πίσω σου!