Καρκίνοι και Υδροχόοι δείτε τα πράγματα πιο θετικά!

Ζυγοί και Σκορπιοί θα ξαφνιαστείτε με τις εξελίξεις!



Το σκηνικό είναι αλλόκοτο. Ωστόσο όμως σου δίνει λύσεις για όλα. Αρκεί να είσαι focus στα προβλήματα που θέλεις να λύσεις. Και πάνω από όλα να έχεις θετική ενέργεια. Μόνο έτσι θα ευνοηθείς!

ΚΡΙΟΣ: Μπαίνεις σε περίεργα μονοπάτια. Σκέφτεσαι διάφορα και χάνεσαι. Μην πηγαίνεις το μυαλό σου πολύ μακριά και μην απομακρύνεσαι από τον στόχο σου.  
Tip: Επικεντρώσου στα σημαντικά!

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι down και φαίνεται. Όλοι έχουν κάτι να σου πουν και δεν μπορείς να το διαχειριστείς άλλο αυτό. Θέλεις να ξεφύγεις από αυτή τη διαδικασία. Θέλεις να κάνεις τα δικά σου. 
Tip: Όλα είναι στο μυαλό. ότι θέλεις κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Άφησε τους άλλους να κάνουν ότι θέλουν. Δεν πρέπει να σε πτοεί και να σε επηρεάζει τίποτα. Διότι όλα είναι θέμα χειρισμού. 
Tip: Kάνε τις σωστές κινήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην είσαι παρτάκι. Τι σου συμβαίνει και συμπεριφέρεσαι έτσι; Έχεις και εσύ τα δικά σου αλλά κανείς δεν ευθύνεται γι΄αυτό.
Tip: Βρες τις ισορροπίες σου!

ΛΕΩΝ: Τα έχεις βάλει με όλα και με όλους. Όλα σου φταίνε και δεν ξέρεις που να εστιάσεις προκειμένου να βρεις τη λύση. 
Tip: Μην εκνευρίζεσαι. Χαλάρωσε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γιατί σκέφτεσαι όλη την ώρα αρνητικά; Δες τα πράγματα πιο θετικά. Δεν χάλασε και ο κόσμος να κάνεις λάθη. Ίσα ίσα γίνεσαι και καλύτερη!
Tip: Μήπως να αναθεωρήσεις λίγο τα πράγματα;

ΖΥΓΟΣ: Ζυγίζεις τα πράγματα και είναι όλα υπερ σου. Γι΄αυτό δώσε βάση στα ζητήματα που τρέχουν. Μην αφήνεις εκκρεμότητες. Κάνε τα κουμάντα σου.
Tip: Μην αφήσεις ένα ερωτικό θέμα να σε επηρεάσει αρνητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκεί που αρχίζεις και στρώνεις όλο και κάτι γίνεται και αρχίζεις πάλι από την αρχή. Δεν αντέχεις άλλο πια αυτή την κατάσταση. 
Tip: Κάνε κάτι να αλλάξει. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάλι τα έχεις μπλέξει. Πάλι επικρατεί μια ανακατωσούρα στη ζωή σου. Και ξέρεις κάτι; Φταις εσύ που δεν ξέρεις τι σου γίνεται. 
Tip: Μην ρίχνεις τις ευθύνες σε άλλους. Πάρε τη ζωή στα χέρια σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διεκδίκησε, μην μένεις με σταυρωμένα χέρια. Κάνε κάτι για σένα. Μην περιμένεις να γίνουν όλα από μόνα τους. Πάρε πρωτοβουλία. Πώς αλλιώς να στο πει το πλανητικό σκηνικό;
Tip: Ακολούθα μια άλλη τακτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι αλλού και δεν ξέρεις τι νιώθεις. Θέλεις απλά να ζήσεις την καθημερινότητά σου χωρίς να έχεις έννοιες. Κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται. Γι΄αυτό και πρέπει να προσαρμοστείς. 
Tip: Όλα γίνονται. Αρκεί να έχεις μέτρο.

ΙΧΘΥΣ: Βγήκες από την ανεμελιά και μπήκες πάλι σε περίεργα τρυπάκια. Με μια πρόταση η καταστάση σου είναι ~> Δεν ξέρεις τι σου γίνεται.  
Tip: Kάνε υπομονή, πέρνα καλά και όλα θα γίνουν όπως θέλεις.

10 αλάνθαστα κόλπα για να τρέχει από πίσω σου!