Ζώδια: Τοξότες και Υδροχόοι δεν ξέρετε τι σας γίνεται!

Αιγόκεροι και Ιχθύες μην τρελαίνεστε χωρίς λόγο!



Τα πράγματα ανατρέπονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Τα ερωτικά σου ζητήματα θα πάρουν φωτιά και δεν θα ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Κάνε focus και εκμεταλλεύσου τις καταστάσεις!

ΚΡΙΟΣ: Θα το κανονίσεις το ταξιδάκι σου. Θα την κάνεις την αλλαγή στο πρόγραμματάκι σου. Αποτέλεσμα; Να περάσεις τέλεια, να ανανεωθείς και να γυρίσεις άλλος άνθρωπος.
Tip: Μην πέσεις στον πειρασμό να κάνεις την παραπονδία σου! Σκέψου ότι έχεις και έναν σύντροφο. Αν είσαι single μην το σκεφτείς καν!

ΤΑΥΡΟΣ: Θέλεις να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεφύγεις. Έχεις πολλή δουλειά. Όταν την τελειώσεις όμως θα κάνεις ένα σοβαρό διάλειμμα. Το χρειάζεσαι τώρα περισσότερο από ποτέ.
Tip: Κάνε ό,τι σου έρθει στο μυαλό σου. Γίνε αυθόρμητη!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα επαγγελματικά σου μπαίνουν σε μια τάξη και αυτό σε ηρεμεί. Σε κάνει να αντιδράς πιο normal και ισορροπεί λίγο την κατάστασή σου.  
Tip: Αλλάζεις συμπεριφορά προς όλους. Γίνεσαι καλύτερη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις απομακρυνθεί από τους δικούς σου ανθρώπους χωρίς λόγο. Τα έχεις στο μυαλό σου λίγο μπερδεμένα. Μην αναλώνεσαι άλλο χωρίς λόγο. 
Tip: Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ: Είναι πιθανό να έχεις κάποια comeback στη ζωή σου αυτό το διάστημα. Ίσως από κάποιον έρωτα από τα παλιά. Αν μπορέσεις να το διαχειριστείς σωστά τότε όλα είναι υπέρ σου. Αν πάλι δεν το έχεις και πολύ τότε κάνε μια αποχή.
Tip: Μην το σκέφτεσαι και πολύ. Δεν λύνεις εξίσωση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι μέρες που έρχονται θα σε κάνουν να ξεχαστείς από όλα και να δεις τα πράγματα αλλιώς. Μην είσαι κολλημένη σε παλιές απόψεις και προχώρα μπροστά. Μόνο έτσι θα αλλάξεις ρώτα.
Tip: Χρειάζεσαι μια αλλαγή επειγόντως!

ΖΥΓΟΣ: Έρχονται μέρες που δεν θα το πιστεύεις. Θα περάσεις τόσο καλά που θα ξεχάσεις όλα τα αρνητικά που σου έχουν συμβεί έως τώρα. Αυτό και αν είναι τέλειο. 
Tip: Να έχεις κοντά σου τις φίλες σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεσαι λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Θέλεις λίγο να κάνεις τα δικά σου και να ανανεωθείς. Διότι έχεις μπλοκάρει.
Tip: Κάνε ένα διάλειμμα από όλα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα ερωτικά σου είναι ότι να ΄ναι. Άλλα θέλεις και άλλα κάνεις. Τι θα γίνει με την περίπτωση σου; Ή θα στρώσεις χαρακτήρα ή θα είσαι μια up και μια down. 
Tip: Τον εαυτό σου και μόνο επιβαρύνεις αρνητικά με αυτή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκόλλα! Αυτή είναι η λέξη κλειδί. Διότι αν δεν το έχεις καταλάβει όλα ξεκινούν από σένα. Αν εσύ είσαι καλά τότε μπορείς να κινήσεις και τα νήματα. 
Tip: Πάρε τα χαμπάρια σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γυρνάς και πάλι στη σουρεάλ ρουτίνα σου. Κάνεις τα δικά σου και την βλέπεις αλλιώς. Και περνάς καλά. Και αυτό έχει σημασία. Βάλε στην άκρη ότι σε προβληματίζει και συνέχισε ότι κάνεις.
Tip: Μόνο εσύ μπορείς να τα κάνεις όλα να φαίνονται θετικά.

ΙΧΘΥΣ: Δεν μπορείς με τίποτα να διαχωρίσεις ποια είναι η αλήθεια και ποια η οφθαλμαπάτη. Σου φαίνονται όλα ίδια. Δεν μπορείς να πάρεις μια απόφαση. Ξέρεις κάτι; Άφησε τα πράγματα να σε οδηγήσουν μόνα τους εκεί που πρέπει!
Tip: Απομονώσου για λίγο στο δικό σου παράλληλο σύμπαν. Σου χρειάζεται!

10 αλάνθαστα κόλπα για να τρέχει από πίσω σου!