Ζυγοί και Ιχθύες τίποτα δεν σας σταματά!

Τοξότες και Παρθένοι προσοχή στις αποφάσεις που παίρνετε!
Ζυγοί και Ιχθύες τίποτα δεν σας σταματά!



Τα άστρα είναι έτοιμα για όλα. Σε ωθούν να αναλάβεις αμέσως δράση και να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Προσπάθησε να μην χάσεις ούτε μια ευκαιρία!

ΚΡΙΟΣ: Ανανεώθηκες και είσαι έτοιμη για όλα. Ξέρεις ότι σε περιμένει ένα βαρύ πρόγραμμα και μπαίνεις αμέσως στο mood. 
Tip: Μην πτοηθείς από τίποτα απρόοπτο που μπορεί να συμβεί!

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις να διαχειριστείς αρκετά θέματα και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις. Βασικά βάλε προτεραιότητες. Τι είναι αυτό που θέλει περισσότερη προσοχή; 
Tip: Βάλε τη λογική σου να λειτουργήσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξέφυγες για λίγο από τη ρουτίνα σου και μπήκες σε άλλο ρυθμό. Τώρα όμως πρέπει να επανέλθεις αμέσως γιατί οι υποχρεώσεις σου τρέχουν.
Tip: Άλλαξε σκεπτικό. Μην είσαι τόσο πεισματάρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναζητάς την ελευθερία σου. Θέλεις να είσαι μόνη σου και να κάνεις ότι σου έρθει χωρίς να παίρνεις έγκριση από πουθενά και χωρίς να κρέμεσαι από κανέναν. 
Tip: Kαι αυτό και κάνεις!

ΛΕΩΝ: Επανέρχεσαι σιγά σιγά στους ρυθμούς σου και στην ρουτίνα σου! Σου είχε λείψει όλη αυτή η καθημερινή τρέλα. Παίρνεις ενέργεια από αυτό. Και έχεις full ενέργεια!
Tip: Είσαι έτοιμη για όλα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις αυτό το χάρισμα και διαισθάνεσαι πράγματα που πρόκειται να γίνουν. Αυτός θα είναι και ο οδηγός σου από εδώ και πέρα. Ακολούθα το ένστικτό σου και όπου σε βγάλει!
Tip: Απομακρύνσου από τις δυσάρεστες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Είσαι στα πάνω σου και μοιράζεις ενέργεια σε όσους την χρειάζονται. Είσαι σε πολύ καλή φάση και φαίνεται. Αντανακλάς θετική ενέργεια. 
Tip: Είσαι έτοιμη για ένα super φθινόπωρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι στο τσακ να ξεσπάσεις για όλα όσα κρατάς μέσα σου εδώ και καιρό. Αλλά ποιο το νόημα; Δεν θα καταφέρεις κάτι. Απλά θα τα κάνεις χειρότερα. Και αυτό στην προκειμένη δεν το θέλεις. 
Tip: Κάνε υπομονή!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ότι είσαι χαμένη στις σκέψεις σου το ξέρουν όλοι και δεν σου δίνουν σημασία. Ξέρουν πως ότι λες τώρα δεν ισχύει αύριο. Αν συνεχίσεις έτσι θα χάσεις για τα καλά την μπάλα.
Tip: It's your choice!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μοve on up, είναι το σύνθημα σήμερα. Προχώρα μπροστά και μην σε νοιάζει τίποτα. Φτιάξε ότι σε χαλάει και μην κοιτάς πίσω. Πρέπει να ξεχαστείς και να κοιτάξεις μόνο τον εαυτό σου!
Tip: Όλα θέλουν το χρόνο τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βαριέσαι τα ίδια και τα ίδια. Θέλεις μια ανανέωση και τη θέλεις τώρα. Όμως να θυμάσαι πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει και ισχύει σε όλα τα επίπεδα.
Tip: Relax!

ΙΧΘΥΣ: Έχεις ένα mood τόσο κυκλοθυμικό που ούτε η ίδια πια δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Όμως την βρίσκεις την άκρη σου και ελίσσεσαι στις καταστάσεις όπως πρέπει. Το έχεις και τα αλλάζεις όλα!
Tip: Έχεις μάθει πια στις κακοτοπιές! 

10 αλάνθαστα κόλπα για να τρέχει από πίσω σου!