Ζώδια: Ταύροι και Ιχθύες μπορείτε να κάνετε ένα restart;

Λέοντες και Τοξότες προσέξτε τα ερωτικά σας θέματα!
Ζώδια: Ταύροι και Ιχθύες μπορείτε να κάνετε ένα restart;



Το πλανητικό σκηνικό είναι αλλόκοτο.Κυριαρχούν νεύρα, νεύρα και πάλι νεύρα. Έχουν μπλεχτεί οι πλανήτες και έχει επικρατήσει ένα χάος εκεί πάνω. Κράτα γερά! 

ΚΡΙΟΣ: Σκέφτεσαι διάφορα. Θέλεις να αφοσιωθείς μόνο στα επαγγελματικά σου. Σε έχει πιάσει εργασιομανία και καλά κάνεις διότι τα άστρα αυτή την περίοδο ευνοούν νέες ευκαιρίες. Γι΄αυτό μην κάθεσαι λεπτό.
Tip: Move οn up!

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις απομονωθεί στον δικό σου κόσμο. Δεν θέλεις να σε βγάλει κανείς από εκεί. Όποιος το τολμήσει (στην κυριολεξία) θα ξεσπάσεις πάνω σου. Δεν είσαι και πολύ καλά από τι φαίνεται.
Tip: Άφησε τους φίλους σου να σε βοηθήσουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναπολείς παλιές ανέμελες στιγμές με φίλους και αναζητάς λίγη ανεμελιά. Επειδή αυτή την περίοδο δεν ευνοείται κάτι τέτοιο μιας και οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές,  μείνε όπως είσαι και κάνε υπομονή.
Tip: Κάνε υπομονή. Όλα θα γίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις μπει στο ρυθμό που χρειάζεται για αυτή την περίοδο. Είναι λίγο απαιτητικοί όλοι γύρω σου και εσύ είσαι οκ στις υποχρεώσεις σου. Τα καταφέρνεις ό,τι και αν κάνεις.
Tip: Και τα συνδυάζεις όλα επιτυχώς.

ΛΕΩΝ: Έχεις μπερδευτεί ερωτικά. Άλλα θέλεις και άλλα κάνεις. Άλλον θέλεις με άλλον είσαι. Φταίνε οι συγκυρίες; Κανείς δεν ξέρει. Μην το ψάχνεις και πολύ. Ότι είναι να γίνει θα γίνει άλλωστε. 
Tip: Μην χαλιέσαι για τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι κυκλοθυμική όσο δεν πάει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις πράγματα που θα σου απασχολήσουν το μυαλό σου. Μπορείς να ξεχαστείς με το οτιδήποτε. 
Tip: Κανόνισε καμιά εκδρομή!

ΖΥΓΟΣ: Ταλαιπωρείσαι χωρίς λόγο. Ξύπνα! Μην αφήνεις τίποτα να σε πτοήσει γιατί είσαι στα καλύτερα σου. Η ζωή σου δεν εξαρτάται από κανέναν. Εσύ έχεις τα ηνία!
Tip: Keep walking!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ζωή σου κυλάει ήρεμα μέχρι να πάρεις τα χαμπάρια σου, να ξυπνήσεις και να αναζητήσεις να κάνεις νέα πράγματα. Τι σου λείπει από την ζωή σου; Αυτό ψάξε και βρες το.
Tip: Μην πέφτεις. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να φτιάξεις τη διάθεση σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ούτε που φαντάζεσαι τι επιπτώσεις θα έχουν οι αυθόρμητες αντιδράσεις σου στα ερωτικά ζητήματα. Δεν ξέρεις από που θα σου έρθει. Γι΄αυτό καλό είναι να είσαι λίγο προετοιμασμένη. 
Tip: Στα επαγγελματικά σου μένεις στάσιμη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις άπειρες ιδέες στο μυαλό σου και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις. Ξεκίνα από κάπου και όλα τα άλλα θα κυλήσουν από μόνα τους!
Tip: Μην τραβάς το σκοινί στα ερωτικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρχίζεις και κάνεις πάλι επιπολαιότητες. Και δεν σκέφτεσαι τις συνέπειες των πράξεων σου. Αυτό που σε νοιάζει στην προκειμένη είναι να περνάς καλά.
Tip: Πρόσεξε πως φέρεσαι στους κοντινούς σου ανθρώπους!

ΙΧΘΥΣ: Tα πράγματα εξελίσσονται απρόοπτα θετικά στη ζωή σου. Από εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχονται νέα τόσο καλά που δεν φαντάζεσαι! Και η διάθεσή σου αλλάζει προς το καλύτερο.
Tip: Βρίσκεις πάλι τον εαυτό σου!

10 αλάνθαστα κόλπα για να τρέχει από πίσω σου!