Ζώδια: Σκορπιοί και Ζυγοί βάλτε τα δυνατά σας στα επαγγελματικά!

Παρθένοι και Υδροχόοι μην ανοίγεστε και πολύ!



Είσαι έτοιμη για το restart;

ΚΡΙΟΣ: Οι οικονομικές σου εκκρεμότητες είναι στο full. Θα πρέπει να κάνεις κάτι και να τις λύσεις αμέσως. Δεν παίρνουν άλλη καθυστέρηση. 
Tip: Κατά τα άλλα είσαι σε μια τρέλα.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα ξαφνικά αποκτάς κέφι και θέλεις να παρτάρεις. Οι φίλοι σου ξαφνιάζονται αλλά μπαίνουν αμέσως στο κλίμα. Και περνάς καλά. Kαι επιτέλους όλα αλλάζουν.
Tip: Το mood σου είναι μόνο ανεβαστικό!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχεις τρελαθεί. Έχεις τάσεις φυγής και θέλεις να φύγεις μακρυά από υποχρεώσεις και άλλα πολλά. Όμως επειδή κάτι τέτοιο δεν ενδείκνυται καλό είναι να προσαρμοστείς στην τωρινή φάση.
Tip: Πήγαινε καμιά βόλτα να συνέλθεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι χαμένη μέσα στις υποχρεώσεις σου. Δεν έχεις χρόνο ούτε να αναπνεύσεις που λέει ο λόγος. Και όμως εκεί κάπου βρίσκεις ένα κενό και ασχολείσαι λίγο με τα ερωτικά σου.
Tip: Όλα αλλάζουν!

ΛΕΩΝ: Οι σκέψεις σου έχουν μείνει στάσιμες εκεί στη δουλειά. Δεν έχεις βαρεθεί πραγματικά; Μόνο αυτό σε απασχολεί; Είναι δυνατόν; Κοίταξε λίγο γύρω σου. Υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον.
Tip: Πάρε τα χαμπάρια σου αμέσως!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όταν σκέφτεσαι θετικά έτσι θετικά εξελίσσονται και τα πράγματα γύρω σου. Όταν είσαι αρνητική έτσι αρνητικά εξελίσσεται και η ζωή σου. Γι΄αυτό διάλεξε τον πρώτο δρόμο.
Tip: Θα είναι όλα πιο εύκολα!

ΖΥΓΟΣ: Τίποτα δεν σε πτοεί. Διότι έχεις πάντα τον τρόπο να αποβάλλεις το οτιδήποτε αρνητικό. Υπάρχει μια μαγεία μέσα σου που σε βοηθάει να επανέρχεσαι στα normal συναισθηματικά επίπεδα όποτε ξεφεύγεις!
Tip: Είσαι απλά τυχερή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χάνεσαι και δεν μπορείς να συντονιστείς με τίποτα στην καθημερινότητά σου. Οι γύρω σου σε επηρεάζουν full και δεν μπορείς να εστιάσεις στον στόχο σου. 
Tip: Μην τα παίρνεις προσωπικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παίρνεις τα πάνω σου και ξεκινάς να κάνεις αλλαγές. Η ζωή σου χρειάζεται ένα restart. Βάλε τα πράγματα στη θέση τους. Μην καθυστερείς λεπτό!
Tip: Κάνε ξεκαθαρίσματα στις φιλίες σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τι και αν είσαι σε δημιουργική φάση εσύ είσαι αλλού. Σκέφτεσαι τα δικά σου και αυτό σε πάει πίσω. Άφησε τα συναισθηματικά εμπόδια να λυθούν από μόνα τους.
Tip: Εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα κατάφερες έτσι όπως ήθελες. Και τώρα τι; Είσαι ευχαριστημένη; Αν ναι τότε μάλλον δεν ξέρεις τι θέλεις και τι ζητάς. Βγες έξω και κάνε ένα διάλειμμα από όλα και από όλους!
Tip: Χρειάζεσαι μια ανανέωση!

ΙΧΘΥΣ: Έχεις θετική ενέργεια και αυτό σου δίνει ώθηση να προχωρήσεις και να οδεύσεις με επιτυχία στον στόχο σου. Δεν σε σταματάει τίποτα. Είσαι αστείρευτη πηγή ενέργειας!
Tip: Είσαι σε πολύ καλή φάση!

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν!